7.2 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Klaus Iohannis la Mioveni: ,,Autostrada Sibiu-Piteşti este considerată prioritate zero”

Alte Știri

Preşedintele Klaus Iohannis a fost prezent astăzi, 6 septembrie la Mioveni în cadrul evenimentului “Renault Day”. La aproape 50 de ani de la ieşirea pe porţile uzinei de la Mioveni a primului autoturism Dacia, preşedintele României, Klaus Iohannis, a declarat că “maşina Dacia este un simbol pentru imaginea românilor”. La finalul vizitei sale, Iohannis le-a urat celor peste 200 de muncitori să aibă locuri de muncă stabile. În plus, i-a asigurat pe oameni că proiectul care prevede ca autostrăzii Piteşti – Sibiu să i se adauge şi un drum de legatură spre Râmnicu Vâlcea, va fi finalizat.

“A trecut o jumătate de secol de la prima Dacie şi acum se produc 60 de maşini pe oră, maşini ce sunt exportate în zeci de ţări. Dacia a fost şi este un simbol pentru viaţa românilor. Este cea mai mare companie din România şi primul exportator. Probabil anul acesta vor înregistra şi un record al producţiei”, a spus preşedintele.

După ce le-a urat locuri de muncă bune muncitorilor de la Dacia, aceştia l-au întrebat pe primul om în stat când se face totuşi autostrada Piteşti – Râmnicu Vâlcea. Din păcate, proiectul autostrăzii Sibiu – Piteşti, la care Compania de Autostrăzi vrea să aduge încă o legătură spre Râmnicu Vâlcea, este încă la stadiul de licitaţie. Proiectul era considerat prioritate zero a masterplanului în documentul care prevede dezvoltarea infrastructurii din România, a mai spus preşedintele.

 

 

 

 

Ultimele Știri

Codul Rutier. Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?

Codul Rutier. Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani? Codul Rutier...

Alte știri din aceeași categorie