11.1 C
Campulung Muscel
luni, 2 octombrie, 2023

Klaus Iohannis s-a întâlnit cu oamenii de afaceri din Argeş

Alte Știri

Klaus Iohannis a vizitat săptămâna trecută fabricile din Curtea de Argeş ale companiilor germane Steinel şi Dr. Oetker, apoi a discutat cu oamenii de afaceri din zona de nord a judeţului Argeş. Programul candidatului ACL a mai inclus o vizită la Automobile Dacia, precum şi la o societate comercială din municipiul Piteşti. Acestuia i s-au alăturat liderii PNL Argeş, liderii PDL Argeş alături de Organizaţia de Femei Democrat Liberale, condusă de Olimpia Doru. Candidatul Klaus Iohannis la alegerile prezidenţiale este de părere că autostrada Piteşti-Sibiu nu poate fi înlocuită cu niciun alt proiect propus de guvernanţi, pentru că face parte din Coridorul IV pan-european.

“Doar de aici, de la Dacia Mioveni, vin şi pleacă zilnic 2.000 de camioane. Este impresionant şi pentru un flux atât de mare de trafic este nevoie, evident, de o infrastructură corespunzătoare. Şi atunci trebuie să spun, foarte clar, este obligatoriu să realizam în integralitate, cât se poate de repede, Coridorul IV de autostradă, inclusiv bucata Piteşti-Sibiu, fiindcă altfel condiţiile de infrastructură aşteptate de investitori nu sunt îndeplinite”, a susţinut Iohannis, candidatul ACL în alegerile prezidenţiale.

Ultimele Știri

Data până la care românii vor avea facturi mai mici la energie electrică şi gaze

Data până la care românii vor avea facturi mai mici la energie electrică şi gaze. Reprezentanţii Autorităţii Naţionale pentru...

Alte știri din aceeași categorie