11.1 C
Campulung Muscel
marți, 21 mai, 2024

Klaus Iohannis s-a întâlnit cu oamenii de afaceri din Argeş

Alte Știri

Klaus Iohannis a vizitat săptămâna trecută fabricile din Curtea de Argeş ale companiilor germane Steinel şi Dr. Oetker, apoi a discutat cu oamenii de afaceri din zona de nord a judeţului Argeş. Programul candidatului ACL a mai inclus o vizită la Automobile Dacia, precum şi la o societate comercială din municipiul Piteşti. Acestuia i s-au alăturat liderii PNL Argeş, liderii PDL Argeş alături de Organizaţia de Femei Democrat Liberale, condusă de Olimpia Doru. Candidatul Klaus Iohannis la alegerile prezidenţiale este de părere că autostrada Piteşti-Sibiu nu poate fi înlocuită cu niciun alt proiect propus de guvernanţi, pentru că face parte din Coridorul IV pan-european.

“Doar de aici, de la Dacia Mioveni, vin şi pleacă zilnic 2.000 de camioane. Este impresionant şi pentru un flux atât de mare de trafic este nevoie, evident, de o infrastructură corespunzătoare. Şi atunci trebuie să spun, foarte clar, este obligatoriu să realizam în integralitate, cât se poate de repede, Coridorul IV de autostradă, inclusiv bucata Piteşti-Sibiu, fiindcă altfel condiţiile de infrastructură aşteptate de investitori nu sunt îndeplinite”, a susţinut Iohannis, candidatul ACL în alegerile prezidenţiale.

Ultimele Știri

Șoc și groază. Care este pensia minimă în România?

Șoc și groază. Care este pensia minimă în România? De la 1 ianuarie 2024, indemnizația socială pentru pensionari este...

Alte știri din aceeași categorie