11.1 C
Campulung Muscel
marți, 21 mai, 2024

La această oră sunt 16 percheziţii în Argeş!

Alte Știri

Poliţiştii din Argeş efectuează 16 percheziţii la 14 persoane bănuite de comiterea infracţiunilor de abuz în serviciul, conflict de interese, evaziune fiscală, delapidare şi fals în înscrisuri sub semnătură privată, precum şi la sediul unei instituţii publice şi la o societate comercială.

110 poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice şi Poliţiei Oraşului Topoloveni, efectuează 16 percheziţii domiciliare. Percheziţiile se desfăşoară în cadrul a două dosare penale în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de abuz în serviciul, conflict de interese, evaziune fiscală, delapidare şi fals în înscrisuri sub semnătură privată. Dosarele privesc atribuirea unor contracte de achiziţii publice unor societăţi comerciale controlate de persoanele bănuite, precum şi nerecepţionarea lucrărilor în cauză. Prejudiciul cauzat este de aproximativ 900.000 de lei. Acţiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Ultimele Știri

Șoc și groază. Care este pensia minimă în România?

Șoc și groază. Care este pensia minimă în România? De la 1 ianuarie 2024, indemnizația socială pentru pensionari este...

Alte știri din aceeași categorie