16.8 C
Campulung Muscel
marți, 18 iunie, 2024

La Bucharest Fashion Week dulciurile de la UBF au ispitit până şi modelele!

Alte Știri

La începutul lunii decembrie a avut loc cel mai mare festival de modă din România, sub denumirea Bucharest Fashion Week găzduit de Ambasad`Or din Otopeni. La această ediţie Câmpulungul a fost reprezentat de managerul Cofetăriilor Un Băiat şi O Fată, sub brandul Candy Buffet by ,,Un Băiat şi O Fată”,  Florina Vuţei, împreună cu fiica acesteia Diana şi PR-urul Raluca Faluvegi Mitoi. Timp de o săptămână dulciurile de la cofetăriile Un Băiat şi O Fată le-a delectat papilele gustative tuturor participanţilor la acest eveniment în special modelelor care nu au mai ţinut cont de siluetă şi au mâncat pe furiş multe delicii dulci. Nume grele din cadrul industriei modei naţionale şi internaţionale au apreciat Candy Buffetul – Un Băiat şi O Fată rămânând chiar surprinşi că la Câmpulung se pot produce în laboratoare asemenea dulciuri care să fascineze atât din punct de vedere estetic cât şi din punct de vedere gustative, drept pentru care li s-a înmânat premiul pentru “Cel Mai Fashion Candy Bar”.

Carte pictată cu chipul fiicei

Pentru că evenimentul Bucharest Fashion Week găzduit de Ambasad`Or din Otopeni s-a produs şi în ziua de Sfântul Nicolae, patronul Nicuşor Stan a fost răsfăţat din partea angajaţilor cu un tort în formă de cutie cu trabucuri şi de asemenea, fata lui, purtând numele de Nicole, a primit un tort pictat cu chipul ei, aceste torturi fiind executate de către brandul Un Băiat şi O Fată.

Un vis din copilărie împlinit  

Diana Vuţei fiica patronilor de la Cofetăriile Un Băiat şi O Fată şi-a dorit din copilărie să aibă ocazia să fotografieze manechine şi fotomodele. Se pare că visul i s-a împlinit chiar în primul an de facultate. Diana Vuţei este studentă la SNSPA – departamentul Publicitate şi i s-a permis să participe ca fotograf la Bucharest Fashion Week. A primit un aparat profesionist din partea organizatorilor şi a trecut la treabă. Mii de poze au ieşit din mâinile Dianei Vuţei şi acum este mândră că şi-a văzut visul împlinit mai devreme decât s-a aşteptat. De-a lungul timpului Diana Vuţei şi-a investit toţi banii câştigaţi de la părinţi în această pasiune – arta fotografică şi îşi doreşte să ajungă un fotograf extrem de cunoscut atât la nivel naţional, de ce nu chiar şi internaţional.

Ultimele Știri

PSD la Câmpulung se menține ca în 2020, în Consiliu Local. Nu a câștigat, nici nu a pierdut

PSD la Câmpulung se menține ca în 2020, în Consiliu Local. Nu a câștigat, nici nu a pierdut. După...

Alte știri din aceeași categorie