35.2 C
Campulung Muscel
marți, 16 iulie, 2024

Legăturile liderului PNL, Alina Gorghiu cu Argeşul. Iată aşteptările şefilor din teritoriu, de la viitorul preşedinte – femeie!

Alte Știri

Alina Gorghiu este o tânără liberală în vârstă de 36 de ani. Şi-a petrecut o parte din tinereţe la Curtea de Argeş iar numele tatălui ei, Mihai Gorghiu este legat de funcţia de conducere pe care a avut-o la Electroargeş. Alina Gorghiu a fost elevă a Şcolii Basarab I şi a Colegiului Naţional Vlaicu Vodă din Curtea de Argeş, fiind premiantă la numeroase olimpiade şcolare în timpul anilor de studiu. A absolvit apoi Facultatea de Drept din Bucureşti şi a fost asociată cu Bogdan Olteanu, actualul viceguvernator al BNR, într-o firmă de avocatură din capitală.

,,Politica argeşeană să reînvie judeţul Brătienilor”

După numirea Alinei Gorghiu în fruntea PNL-ului la nivel naţional, reacţiile pe linie politică din judeţ au apărut mai ales că tânăra este argeşeancă. Preşedintele PNL de la Curtea de Argeş, Nichita Sandu a avut ocazia să o cunoască personal pe Alina Gorghiu în cadrul activităţii sale de avocat. ,,Suntem bucuroşi că a fost aleasă Alina Gorghiu, mai ales că este din Curtea de Argeş, am o relaţie bună cu dânsa, i-am prezentat recenzia cărţii ,,Medierea. Oxigen pentru Afaceri”. Ne aflăm într-o relaţie bună, este implicată în viaţa economică. Sperăm ca pe mandatul Alinei Gorghiu Argeşul să devină un judeţ al Brătienilor, din punct de vedere politic”.

De cealaltă parte copreşedintele OF-PNL Argeş, Olimpia Doru a avut ocazia să o cunoască pe Alina Gorghiu personal, în evenimentele vieţii ei dar şi în politică.

,,Salutăm numirea la conducerea PNL a doamnei Alina Gorghiu. Această funcţie este nu numai, una foarte importantă, este o funcţie care are multă responsabilitate, mult efort şi foarte multe provocări. Dar, după cum bine se ştie, femeile fac faţă cu succes la toate acestea. După cum ştiţi, provin din PDL, care a fost cel mai deschis partid în ceea ce priveşte promovarea femeii în spatiul public. Şi nu sunt doar vorbe, în acest moment şase organizaţii judeţene sunt conduse de femei. Întotdeauna, am mulţumit acestor doamne politician pentru efortul şi sacrificiile depuse de-a lungul timpului, pentru că datorită dânselor, acum, mai multe doamne au şansa să acceadă în spatiul politic, care nu este deloc comod sau simplu. Primul meu contact, iniţial, doar legat de numele doamnei Alina Gorghiu, a fost în septembrie 2011, eveniment prilejuit de lansarea cărţii „Medierea. Oxigen pentru afaceri”. Atunci am fost invitată să ţin un discurs, reprezentând mediul de afaceri argeşean. Personal, am cunoscut-o pe doamna Alina Gorghiu, în octombrie 2014, eveniment prilejuit de vizita domnului Klaus Iohannis, pe atunci candidat la prezidenţiale, la Curtea de Argeş. Aşteptările sunt cele obişnuite, identice cu ale fiecărui om care a votat în 16.11.2014: seriozitate, responsabilitate, promovarea în spaţiul politic a femeilor, promovare în spaţiul politic al tuturor membrilor respectând principii ca: valoare, profesionalism, calitate, seriozitate, mai concret „calitate şi nu cantitate”.  

 

             

 

Ultimele Știri

Cel mai tânăr prefect din România a ascultat problemele locuitorilor din Bughea de Jos

Cel mai tânăr prefect din România a ascultat problemele locuitorilor din Bughea de Jos. Prefectul Dragoș Predescu face vizite de...

Alte știri din aceeași categorie