-0.4 C
Campulung Muscel
duminică, 29 ianuarie, 2023

La Câmpulung, anul 2023 a debutat în forță!

Alte Știri

La Câmpulung, anul 2023 a debutat în forță! Temperaturile ridicate din termometre permit executarea de lucrări la trotuare. Dar și la parcări. O altă activitate intensă a angajaților de la Administrația Domeniului Public și Privat din Câmpulung este cea de toaletarea arborilor. Au început în forță prin cartiere. Arborii din parcuri nu au rămas nici ei neobservați.

La Câmpulung, anul 2023 a debutat în forță!

Mai mult decât atât se fac lucrări de igienizare pe străzile și bulevardele din orașul de la poalele Mateiașului.

Pentru Clar TV, viceprimarul Constantin Turtulea a declarat anul 2023, a început cu optimism în Câmpulung. Vicele a mai declarat că are un plan de lucrări și vrea să facă mai multe lucruri. Anul acesta ar trebui să se vadă mai multe investiții ca până acum. Se vor repara trotuarele, parcările, cetățenii își vor primi contractele de atribuire pentru locurile de parcare.

Viceprimarul Constantin Turtulea dorește ca încet, încet să fie schimbată fața orașului. În prezent sunt inventariate parcările care au fost făcute anul trecut, comisia va atribui aceste locuri. Altele vor fi reabilitate în baza unui nou proiect.

Acestea vor arăta foarte bine, dar a fost nevoie de documente pentru a se da startul lucrărilor în oraș.

Viceprimarul Constantin Turtulea a spus că vor fi multe cheltuieli anul acesta și nu știe cu exactitate ce sumă de bani va fi alocată pentru modernizarea orașului. Cel mai probabil, mulți bani vor merge către proiectele accesate cu fonduri europene. Urmează ca bugetul local al Câmpulungului să intre în dezbatere publică și acolo se pot vedea negru pe alb, cifrele. Trebuie începute și lucrările pentru eficientizarea blocurilor.

 

Ultimele Știri

Doi inspectori de la Fisc prinși în flagrant când cereau mită

Doi inspectori de la Fisc prinși în flagrant când cereau mită. Cei doi inspectori din cadrul Direcţiei Generale Antifraudă...

Alte știri din aceeași categorie