-7 C
Campulung Muscel
joi, 9 februarie, 2023

Taxele şi impozitele se pot plăti online

Alte Știri
Taxele şi impozitele se pot plăti online.
Biroul de Taxe şi Impozite va avea program special în zilele de 23 și 24 ianuarie 2023!
Potrivit conducerii Primăriei Mioveni, în zilele de 23 și 24 ianuarie 2023, nu se desfășoară program de lucru cu publicul.
Niciunul dintre birourile și compartimentele administrative, ale instituţiei din Mioveni, nu va avea program, întrucât aceste zile sunt declarate ca fiind libere.

Taxele şi impozitele se pot plăti online

EXCEPȚIE va face Biroul Taxe și Impozite din cadrul instituție, care va funcționa doar în intervalul 08.00 – 13.00, în ambele zile.

În această perioadă, impozitele și taxele locale, precum și amenzile contravenționale pot fi achitate și online.
Variantă rapidă și sigură: www.ghiseul.ro, atât pentru persoanele fizice, cât și pentru cele juridice.
Pentru plăţile efectuate online, cu cardul, prin intermediul internetului la adresa www.ghiseul.ro secţiunea Primăriei Orașului Mioveni şi prin intermediul POS-urilor, contribuabilii nu datorează comision.
„Noi de obicei plătim taxele şi impozitele în primele luni ale anului. E adevărat că este o reducere, nu este o sumă prea mare, dar scap de grija lor. Am fost deja să plătesc impozitul, am stat la coadă, a fost aglomerat. Aşa este până la 31 martie, după, e mai liber, că nu se mai înghesuie lumea să plătească, nu mai e reducerea de 10 la sută”, spune un cetăţean ndin Mioveni.
Ultimele Știri

Informația momentului. Scandal pe un transformator

Informația momentului. Scandal pe un transformator. De câteva zile, în comuna Bughea de Sus. Mai multe familii au fost...

Alte știri din aceeași categorie