21.3 C
Campulung Muscel
joi, 30 mai, 2024

La Câmpulung vrăjitoarele au vândut prăjituri

Alte Știri

Sărbătoarea de Halloween a fost marcată şi la Cofetăriile din oraşul Câmpulung, marca Un Băiat şi O Fată situate în centrul istoric. Angajaţii au fost costumaţi în vrăjitori, mumii sau alte personaje de groază, timp în care au servit nici clienţii cu toate produsele pe care le-au solicitat aceştia de la dulciuri până la mâncare.

Fiecare angajat a avut un rol special în această zi, dacă la masă au venit mumiile să ia comanda, de servit s-au ocupat două vrăjitoare frumoase, iar taxarea a făcut-o un monstru.

Imediat după ce s-a aflat în orăşelul mic de la poalele Mateiaşului de ideea năstruşnică de la cofetăria Un Băiat şi O Fată de pe Bulevardul Pardon, mulţi au fost cei care au dorit să petreacă sărbătoarea de Halloween, aici. Aşa că incinta cochetă a fost invadată de copii, care alături de părinţi au intrat în rolurile mult dorite… de stafii sau monştrii. De la eveniment nu a lipsit nici managerul Florina Vuţei care a purtat o costumaţie specială şi un desen pe faţă.

Ultimele Știri

Se închide Poșta din centrul Câmpulungului. Ce se va întâmpla cu serviciile acestui oficiu poștal?

Se închide Poșta din centrul Câmpulungului. Ce se va întâmpla cu serviciile acestui oficiu poștal? Din 2018, încoace angajații...

Alte știri din aceeași categorie