4.1 C
Campulung Muscel
luni, 11 decembrie, 2023

La Lereşti instituţiile de învăţământ sunt pregătite pentru noul an şcolar!

Alte Știri

Numărul mic de şcoli din România care deţin autorizaţie de securitate la incendii reprezintă rezultatul legislaţiei existente de-a lungul timpului, IGSU precizând  că doar clădirile construite după 1998 sau cele la care se fac diverse lucrări trebuie să aibă autorizaţii. În comuna Lereşti, la instituţiile de învăţământ au fost realizate o serie de lucrări, a fost făcut tot ceea ce este necesar aşa cum se impune pentru autorizarea de securitate la incendii. Pe lângă aceste lucrări administraţia locală a realizat şi reabilitarea clădirilor, şi igienizarea tuturor spaţiilor.

„Suntem în proces de depunere a documentaţiei pentru autorizarea de securitate la incendiu. Am întocmit documentaţia necesară, cred că stăm foarte bine. Acum depunem documentaţia, lucrările le-am realizat, o să înceapă şcoala în cele mai bune condiţii pentru copii, dar şi în condiţii de siguranţă deplină!”, a subliniat primarul comunei, Marian Toader.

Ultimele Știri

Ce le-a pregătit LIDL celor cu dare de mână. Se adresează tuturor românilor

Ce le-a pregătit LIDL celor cu dare de mână. Se adresează tuturor românilor. Lidl România continuă să sprijine persoanele...

Alte știri din aceeași categorie