11.1 C
Campulung Muscel
luni, 2 octombrie, 2023

La Mioveni se va desena harta României şi se va scrie cu lumânări ,,Mioveni 2015″

Alte Știri
Sâmbătă, 28 martie, Mioveniul se va alătura oraşelor din România care vor lua parte la evenimentul „Ora pământului” („Earth Hour”).În ziua menţionată între orele 20:30 şi 21:30 se vor stinge luminile în zona centrală a oraşului, iar pe platoul Casei Sindicatelor Dacia Mioveni se va desena harta României şi se va scrie cu ajutorul lumânărilor „Mioveni 2015″.
Locuitorii orașului sunt invitați sã participe la celebrarea  acestui eveniment
De asemenea, Voluntarii Asociaţiei de Dezvoltare Durabilă pentru Tineret Mioveni vor lansa lampioane împreună cu cei prezenţi la eveniment. „Earth Hour” a fost organizat pentru prima dată de către WWF Australia în Sydney, pe 31 martie 2007. Atunci peste 2,2 milioane de oameni şi 2.000 de sedii de companii din Sydney au stins luminile pentru o oră, ca semn al conştietizării problemei schimbărilor climatice. Implicarea oamenilor de pe tot globul a făcut ca în doar câţiva ani mişcarea să devină cel mai mare eveniment de mediu din istorie. Evenimentul este marcat în fiecare an în ultima sâmbătă din luna martie, care este foarte aproape de echinocţiu, astfel încât toate oraşele au parte de întuneric în intervalul 20.30 – 21.30.
Ultimele Știri

Data până la care românii vor avea facturi mai mici la energie electrică şi gaze

Data până la care românii vor avea facturi mai mici la energie electrică şi gaze. Reprezentanţii Autorităţii Naţionale pentru...

Alte știri din aceeași categorie