11.9 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 13 aprilie, 2024

LA MULȚI ANI! 13 Decembrie – Personalitatea zilei tale de naștere!

Alte Știri

Firea isteaţă, abilă până la şmecherie şi carisma sunt cele mai importante atu-uri pentru acest nativ, capabil să îi facă pe ceilalţi să trudească din greu pentru el, scutindu-l de efortul săvârşirii lucrurilor cotidiene, de rutină, banale, implicit să îi asigure lui timpul necesar pentru a se dedica activităţilor care îi pot asigura (lui) succesul, singurul lucru pe care îl iubeşte de fapt.

CONITAHOROSCOPISTA – Personalitatea Zilei de naștere.

Tenacitatea şi obstinaţia dumneavoastră sunt legendare. Când aţi luat o decizie, aţi dat un verdict sau aţi întors o pagină în viaţa dumneavoastră, nu reveniţi niciodată asupra hotărârii. Criticile nu vă influenţează în nici un fel, pentru că vă consideraţi unicul judecător al faptelor dumneavoastră. Pragmatic, voinţa şi perseverenţa dumneavoastră nu se pot dezvolta şi exprima decât pe baza elementelor concrete şi reale. Puţin diplomat, nu vă exprimaţi niciodată cu mănuşi părerile sau nemulţumirea. Foarte stăpân pe sine, vă păstraţi sângele-rece în toate împrejurările. Susceptibil şi chinuit de îndoieli, e nevoie de argumente forte pentru a vă convinge să vă raliaţi vreunei cauze. Foarte individualist, faceţi parte dintre cei care nu reuşesc să-şi delege responsabilităţile.

Dragoste: Nu aveţi chef să vă schimbaţi obişnuinţele, nici să vă irosiţi timpul în numele dragostei.
Bani/muncă: Pretindeţi să lucraţi după orarul şi după metodele proprii, în condiţiile stabilite de dumneavoastră.#CONITAHOROSCOPISTA
Ultimele Știri

Ce s-a întâmplat cu cabana Voina din județul Argeș?!

Ce s-a întâmplat cu cabana Voina din județul Argeș?! Aceasta este situată la 20 de kilometri de Câmpulung Muscel....

Alte știri din aceeași categorie