-3.2 C
Campulung Muscel
joi, 30 noiembrie, 2023

LA MULȚI ANI! 14 Decembrie – Personalitatea zilei tale de naștere!

Alte Știri

Cariera nativului, oscilând iniţial, ca un pendul, doar între insuccese şi mărunte succese, mediocre, din cauza firii aproape copilăroase şi a incapacităţii de a trata lucrurile (şi viaţa) cu minima seriozitate necesară, se va ridica la un nivel superior („pe cele mai înalte culmi”) odată cu înaintarea în vârstă, cu atât mai sus cu cât opera îi va fi mai puţin tributară automatismelor în gândire.

CONITAHOROSCOPISTA – Personalitatea Zilei de naștere.

Cea mai mare dintre valorile în care credeţi şi, în acelaşi timp, cea mai frumoasă calitate pe care o aveţi este, fară îndoială, respectul: respectul de sine mai întâi şi apoi cel faţă de alţii. Deoarece aveţi o personalitate caracterizată prin indiferenţă şi amabilitate, oamenii vă caută compania: cu dumneavoastră totul este simplu şi viaţa pare mai uşoară. Adept al plăcerii sub toate formele, nu lăsaţi niciodată grijile să vă fure somnul. Tot ce stă în calea fericirii dumneavoastră este măturat în hohote de râs. Cu toate acestea, vă asumaţi cu multă seriozitate şi maturitate toate responsabilităţile şi obligaţiile ce vă revin. Specifică modului dumneavoastră de viaţă este tocmai această tactică de relativizare a problemelor, ce vă permite să profitaţi de toate bunătăţile vieţii şi să gustaţi din ele cu lăcomie.

Dragoste: Paşnic şi puţin exigent, vă lăsaţi partenerul să trăiască aşa cum doreşte, fară constrângeri.
Bani/muncă: Consideraţi că buna situaţie financiară reprezintă o reuşită, nu o formă de putere.#CONITAHOROSCOPISTA
Ultimele Știri

Vestea grozavă a zilei. Pensionarii primesc „a 13-a pensie” în decembrie

Vestea grozavă a zilei. Pensionarii primesc „a 13-a pensie” în decembrie.  Cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă din acest an...

Alte știri din aceeași categorie