11.9 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 13 aprilie, 2024

LA MULȚI ANI! 20 Decembrie – Personalitatea zilei tale de naștere!

Alte Știri

Increderii excesive în sine i se adaugă un optimism exagerat, în tot ce întreprinde, deloc sau prea arareori acesta fiind susţinut de realitate, totul fiind doar o consecinţă nefericită a unei judecăţi corecte, dar„încununate” cu o concluzie complet falsă, ce îl va face pe nativ să intre deseori în conflict cu cei din anturajul său şi să aibă parte doar de neînţelegeri în familie.

CONITAHOROSCOPISTA – Personalitatea Zilei de naștere.

Introvertit şi impenetrabil, detestaţi să vorbiţi despre propria persoană şi ştiţi să evitaţi politicos, dar ferm, orice tentativă de ingerinţă în viaţa dumneavoastră privată. Rezervat, timid şi doritor să vă protejaţi, nu aveţi o atitudine deschisă decât foarte rar şi numai în prezenţa oamenilor pe care îi cunoaşteţi bine, de care vă simţiţi apropiat şi în care aveţi încredere. Totuşi, de îndată ce zidul dumneavoastră de rezistenţă începe să cedeze, nu că aţi deveni mai volubil în exprimarea emoţiilor, dar vă arătaţi cel puţin mai deschis, mai primitor, mai călduros şi mai ospitalier faţă de oamenii care par să dorească să vă cunoască. Pentru a vă simţi împlinit, aveţi nevoie de puterea de a vă distanţa de toate şi de a găsi timp pentru meditaţie, pentru reflecţie şi pentru cultivarea vieţii dumneavoastră interioare.

Dragoste: Sunteţi fericit într-o relaţie matură, loială, profundă şi amuzantă.
Bani/muncă: Calităţile dumneavoastră de muncitor serios sunt apreciate; vă lipseşte însă total talentul pentru afaceri.#CONITAHOROSCOPISTA
Ultimele Știri

Ce s-a întâmplat cu cabana Voina din județul Argeș?!

Ce s-a întâmplat cu cabana Voina din județul Argeș?! Aceasta este situată la 20 de kilometri de Câmpulung Muscel....

Alte știri din aceeași categorie