17.4 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 13 aprilie, 2024

LA MULȚI ANI! 21 Decembrie – Personalitatea zilei tale de naștere!

Alte Știri

Personalitate puternică, un caracter serviabil şi o fire sociabilă, nativul va avea parte de o viaţă îndeobşte plăcută, înconjurat fiind de o familie „drăguţă” şi de prieteni sinceri, devotaţi lui, atâta vreme cât îşi poate cenzura o tendinţă destul de pronunţată de despotism, casnic în principal, dar şi în relaţiile cu subalternii, nu pentru că ar fi vreun tiran, ci fiindcă este sincer convins că el are întotdeauna dreptate.

CONITAHOROSCOPISTA– Personalitatea Zilei de naștere.

Vă plac munca şi activităţile ce vă permit să vă bucuraţi de o viaţă socială şi mondenă bogată, activă şi rafinată. întotdeauna înconjurat de oameni, păreţi a fi pretutindeni la locul dumneavoastră. Distins şi pedant, apreciaţi lucrurile frumoase şi corecte sub aspect estetic. Charismatic, întotdeauna politicos şi diplomat, vă exprimaţi cu uşurinţă, aveţi talent pentru relaţiile interpersonale şi exercitaţi o anumită autoritate asupra celor din jur. Amabil, onest şi răbdător, ştiţi că toate vin la momentul potrivit pentru cei care ştiu să aştepte. Vă face multă plăcere să-i observaţi pe oameni şi tot ce se întâmplă în jurul dumneavoastră. Aceste observaţii servesc drept punct de plecare pentru numeroasele dumneavoastră momente de meditaţie şi de contemplare; pe baza lor, vă trageţi concluziile asupra vieţii, asupra lumii şi a naturii umane.

Dragoste: Din cauza stării dumneavoastră perpetue de insecuritate, partenerul trebuie să găsească permanent mijloacele de a vă asigura de afecţiunea şi de fidelitatea sa.
Bani/muncă: Perfecţionist, respectuos, detestaţi confruntările şi fricţiunile.#CONITAHOROSCOPISTA
Ultimele Știri

Ce s-a întâmplat cu cabana Voina din județul Argeș?!

Ce s-a întâmplat cu cabana Voina din județul Argeș?! Aceasta este situată la 20 de kilometri de Câmpulung Muscel....

Alte știri din aceeași categorie