1.9 C
Campulung Muscel
miercuri, 28 februarie, 2024

LA MULȚI ANI! 25 Decembrie – Personalitatea zilei tale de naștere!

Alte Știri

Simţul datoriei ce-l caracterizează pe acest nativ ar putea fi superior tuturor nativilor anului, deşi acesta nu este chiar altruist, el manifestându-se doar atunci când se identifică interesului propriu, dar calea urmată se dovedeşte a fi cea mai bună, asigurându-i succesul visat, mai ales dacă este vorba de vreo formă de exprimare prin artă, la care se cer complementar şi activităţi considerate tehnice ori legate de ştiinţe exacte.

CONITAHOROSCOPISTA– Personalitatea Zilei de naștere.

Atunci când conduceţi o persoană sau o echipă, sunteţi drept şi echitabil, şi, în acelaşi timp, sever şi exigent. Cinstit, acordaţi întotdeauna meritul unei acţiuni bine făcute celui căruia acesta îi revine. Îndărătul freneziei dumneavoastră de a reuşi şi a unei anumite înclinaţii către excese se ascunde o fiinţă care ştie să-şi asume responsabilităţi şi un mare creator. Dacă uneori vă simţiţi depăşit de emoţiile negative, această stare nu durează niciodată mult. Toate aceste emoţii sunt alungate în acţiune, cu mobilizarea întregii forţe vitale de care dispuneţi. Dorinţa dumneavoastră de a triumfa nu este egalată decât de nevoia de libertate. Vă place să organizaţi şi să conduceţi bine, şi toate trebuie să se petreacă aşa cum doriţi. Nu aveţi încredere în sfaturile altora: aveţi încredere numai în dumneavoastră înşivă şi în judecata proprie.

Dragoste: Pentru că aveţi o uşoară dificultate în a vă exprima emoţiile, preferaţi o relaţie bazată pe considerente raţionale.
Bani/muncă: Raţional, vă place să evoluaţi pe baza unor reguli bine stabilite şi în limite bine definite.#CONITAHOROSCOPISTA
Ultimele Știri

Argeș. Reținut pentru că a spart un magazin. După ce și-a luat ce a vrut a dat foc…

Argeș. Reținut pentru că a spart un magazin. După ce și-a luat ce a vrut a dat foc... Luni în...

Alte știri din aceeași categorie