0.7 C
Campulung Muscel
miercuri, 28 februarie, 2024

LA MULȚI ANI! 26 Decembrie – Personalitatea zilei tale de naștere!

Alte Știri

Hărăzit„selectiv”, adică doar pentru cei pe care îi consideră demni de prietenia lui şi pentru membrii familiei, cu loialitate, fidelitate şi altruism, fără niciun rabat, chiar de va trăi şi momente de dezamăgire ori de descurajare, nativul are predestinată o carieră reuşită şi o bună recunoaştere în societate, nicio ţintă nefiindu-i de neatins, dar numărul de ratări catastrofice îl depăşeşte pe cel al reuşitelor.

CONITAHOROSCOPISTA – Personalitatea Zilei de naștere.

Dotat cu o personalitate sobră, vă place ca lucrurile să fie clare şi înţelese de toată lumea. Vă cântăriţi cuvintele, pentru că vă displace să vă repetaţi. Toate raţionamentele pe care le faceţi sunt susţinute cu argumente de o logică imbatabilă. Nu vă place să vorbiţi despre dumneavoastră şi nici măcar să fiţi animatorul unei discuţii sau dezbateri. Vă dezvăluiţi foarte puţin convingerile şi sentimentele, convins că gesturile şi acţiunile pe care le faceţi vor fi elocvente în acest sens. Persoanele care apelează la dumneavoastră sunt bine primite întotdeauna, pentru că sunteţi devotat, disponibil şi sensibil. Conştient că aveţi defecte, ca toată lumea, sunteţi gata să vă acceptaţi faptele reprobabile şi greşelile, cu condiţia ca acestea să nu vă fie reproşate în public, ceea ce nu iertaţi niciodată.

Dragoste: Partenerul dumneavoastră trebuie să păstreze discreţia asupra sentimentelor sale, să ştie să vă asculte şi să nu se erijeze în judecător.
Bani/muncă: Vă place ca munca dumneavoastră eficientă să fie subliniată şi să se considere că o parte a tortului vi se cuvine.#CONITAHOROSCOPISTA
Ultimele Știri

Argeș. Reținut pentru că a spart un magazin. După ce și-a luat ce a vrut a dat foc…

Argeș. Reținut pentru că a spart un magazin. După ce și-a luat ce a vrut a dat foc... Luni în...

Alte știri din aceeași categorie