3 C
Campulung Muscel
luni, 4 martie, 2024

LA MULŢI ANI! 28 Iunie – Personalitatea zilei tale de naştere!

Alte Știri

Nativul, din plin favorizat de astre, care îi predestinează reuşite importante în mai tot ce va întreprinde, deşi predispus din fire a trata totul cu nepăsare şi detaşare, fiind mai degrabă interesat de o viaţă fără complicaţii, decât de orice altceva, atunci când va voi să facă sau să demonstreze ceva, îi va impresiona puternic pe toţi cei cu care se va afla în contact, marcându-le viaţa.

Viguros, ferm şi energic, sunteţi un luptător cu suflet sensibil, dedicat unor cauze nobile. Tânăr, mental şi sufleteşte, vă plac întrecerile oratorice, competiţia şi dezbaterile, în măsura în care se petrec într-o atmosferă con-vivială, bazată pe respect. Loial şi manierat, sufleteşte rămâneţi totuşi un solitar, fiind îndrăgostit de libertatea şi de independenţa dumneavoastră. Aveţi o viziune filozofică foarte personală asupra lumii, pe care, de altfel, nu o puneţi întotdeauna în practică. Impresia celor apropiaţi este că ieşiţi prea tare în evidenţă, atrăgând asupra dumneavoastră întreaga atenţie, captivând auditoriul şi provocând reacţii, numai că ei nu prea îndrăznesc să vă spună aceasta. Prin urmare, nu vă miraţi dacă uneori sunteţi singur în momentele de deprimare sau de nelinişte.

Dragoste: Conservator, vă este greu să înlăturaţi anumite bariere şi să vă dăruiţi total.
Bani/muncă: Excelaţi într-o activitate ce face apel la pronunţatul dumneavoastră simţ al datoriei.#CONITAHOROSCOPISTA
Ultimele Știri

De ce după recalculare e șoc la pensii? Exemplu, pensionari cu 27 ani lucrați, 5.500 lei pensie. Altul: 43 ani munciți, 3.100 lei

De ce după recalculare e șoc la pensii? Exemplu, pensionari cu 27 ani lucrați, 5.500 lei pensie. Altul: 43...

Alte știri din aceeași categorie