8 C
Campulung Muscel
miercuri, 29 noiembrie, 2023

Prefectul Soare reia proiectul său de suflet!

Alte Știri

Prefectul Cristian Soare, la al doilea mandat s-a hotărât să reia proiectul său de suflet, pe care l-a început la prima numire în funcție și nu a mai fost continuat de niciun succesor.

Vorbim aici despre ,,Argeșeni – valori nationale”, prin care si-a propus să omagieze mari personalități ale neamului nostru care provin din județul Argeș și care s-au remarcat la nivel național în politică, arta, științe, administrație publică, s.a.
Proiectul urmărește ca prin omagierea acestor personalități să ofere adevărate repere pentru generațiile mai tinere.
La 28 iunie, fiind Elisabeta Rizea – un simbol al rezistenței anticomuniste din Munții Fagaras evenimentul va fi marcat la Nucșoara pentru a se marca 104 ani de la nașterea Elisabetei Rizea.
Evenimentul va începe la ora 11.00 și care va cuprinde o slujbă de pomenire la mormântul Elisabetei Rizea și o serie de evocări ale personalității acesteia la Căminul Cultural din satul Sboghitesti, la care va participa Lucia Hossu Longin împreună cu echipa sa, acesta urmând a proiecta un episod din cadrul documentarului ”Memorialul durerii – rezistenta anticomunistă din Munții Făgăraș”.

Ultimele Știri

Elena Lasconi: “Activitatea primăriei Câmpulung să o bage în faliment”

Elena Lasconi: "Activitatea primăriei Câmpulung să o bage în faliment". Ieri, edilul a ieșit într-o conferință de presă cu...

Alte știri din aceeași categorie