0.7 C
Campulung Muscel
miercuri, 28 februarie, 2024

LA MULȚI ANI! 31 Decembrie – Personalitatea zilei tale de naștere!

Alte Știri

Maleabil întotdeauna şi agreabil în general, nativul, predestinat astral gloriei, posibil chiar genialităţii, traversează uneori perioade de încăpăţânare, de neînţeles, care îi anulează aproape complet orice şansă de reuşită majoră, singura de care poate avea parte atunci datorându-se femeilor (indiferent de sexul nativului), dar succesele obţinute astfel nu îi vor fi decât dintre cele mediocre.

CONITAHOROSCOPISTA– Personalitatea Zilei de naștere.

Aveţi nevoie să vedeţi şi să atingeţi pentru a crede şi a înţelege. Vă place să acordaţi timpul necesar asimilării perfecte a lucrurilor şi situaţiilor, înainte de a reacţiona la ele. încăpăţânat şi perseverent, nu ardeţi niciodată etapele pentru a vă atinge scopurile. Nu foarte expansiv, vă exprimaţi cu puţine cuvinte, dar clar. Puţin înclinat spre visare, nu contaţi decât pe dumneavoastră înşivă pentru a vă realiza ambiţiile. Realist, număraţi printre prieteni numai oameni adevăraţi, fară mască şi artificii. Dăruit cu o voinţă de fier, posedaţi foarte înalte calităţi morale precum respectul, simţul responsabilităţii, curajul şi bunăvoinţa. De fiecare dată când aveţi posibilitatea, evitaţi zgomotul şi agitaţia, pentru a vă refugia în tăcere.

Dragoste: Deşi sunteţi iubitor din fire, marile demonstraţii afective vă stingheresc.
Bani/muncă: Vă simţiţi bine într-un mediu riguros organizat, dar care vă acordă suficientă libertate de acţiune.#CONITAHOROSCOPISTA
Ultimele Știri

Argeș. Reținut pentru că a spart un magazin. După ce și-a luat ce a vrut a dat foc…

Argeș. Reținut pentru că a spart un magazin. După ce și-a luat ce a vrut a dat foc... Luni în...

Alte știri din aceeași categorie