-2 C
Campulung Muscel
joi, 30 noiembrie, 2023

LA MULȚI ANI! 8 August – Personalitatea zilei tale de naștere!

Alte Știri

Destinul îi este destul de favorabil, găsindu-şi fericirea în mijlocul familiei şi al unui grup destul de restrâns de prieteni, dar nativul poate face o carieră realmente frumoasă, de„prim-plan”, mai ales dacă va reuşi să fie stăpânul temperamentului său, îndulcindu-şi autoritatea un pic cam brutală ce îl caracterizează şi va renunţa la tendinţa răutăcioasă de a-i ofensa pe cei apropiaţi sau pe cei ce-l contestă.

Pentru dumneavoastră, viaţa este un imens teren de joc, un parc de atracţii. Evoluaţi pe el cu multă siguranţă, exploatându-vă talentele, punându-vă în practică ideile şi jucându-vă îndrăzneţ cu obstacolele, cu capcanele şi cu norocul. Dacă rezultatele acestor acţiuni sunt de multe ori la înălţimea aşteptărilor dumneavoastră, există şi unele cu un sfârşit mai puţin favorabil şi, cu toate că nu vă place să pierdeţi sau să daţi greş, vi le asumaţi cu detaşare. Dacă astfel de situaţii vă sting înflăcărarea, aceasta este o stare trecătoare, pentru că în scurt timp vă lansaţi în noi aventuri. Autentic, spontan şi trăind din plin clipa prezentă, savuraţi momentele bune, apreciaţi noile întâlniri şi experienţe şi descoperiţi cu plăcere cărările neexplorate.

Dragoste: Relaţia dumneavoastră sentimentală trebuie să poarte amprenta respectului şi a unei mari libertăţi de acţiune.
Bani/muncă: Lucrător meticulos, dar aventurier, nu vă place nici să conduceţi, nici să fiţi onorat.#CONITAHOROSCOPISTA
]]>

Ultimele Știri

Vestea grozavă a zilei. Pensionarii primesc „a 13-a pensie” în decembrie

Vestea grozavă a zilei. Pensionarii primesc „a 13-a pensie” în decembrie.  Cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă din acest an...

Alte știri din aceeași categorie