22.9 C
Campulung Muscel
joi, 18 iulie, 2024

SPA UBF: Cu jacuzzi mă relaxez în Câmpulung!

Alte Știri

Așteptăm cu nerăbdare, relaxare și destinderea! Acum putem beneficia la orice oră, în cursul săptămânii, chiar și în weekwnd în Câmpulung! Trebuie doar să îi contactăm pe cei care se ocupă cu rezervări la SPA-ul ,,Un Băiat și O Fată”. În acest articol vom vorbi doar depsre jacuzzi, pentru că reprezintă o adevărată terapie cu apă. 

Jacuzzi este un minibazin, o minipiscină, cu jeturi de apă sub presiune care creează vârtejuri relaxante. Cu ajutorul bulelor de aer, transmise prin tuburi speciale, se realizează un masaj al spatelui, al cefei, coapselor, picioarelor. Masajul în apă conferă dinamism și relaxare. Dar cel mai important este că acest tip de masaj nu prezintă contraindicații majore. 

În combinație cu sauna

Pentru a vă destinde la maximum, specialiștii vă sfătuiesc să alternați jacuzzi cu sauna, care, datorită aerului cald, purifică organismul prin eliminarea toxinelor. Folosirea saunei este contraindicată persoanelor care suferă de boli respiratorii, astm, bronșite și celor care au probleme dermatologice. Cardiacii trebuie să fie cumpătați, deoarece căldura provoacă vasodilatație și accelerează bătăile inimii.

După cinci-zece minute de saună vor urma cinci-zece minute de jacuzzi. Iar, la sfârșit, după ce am făcut un duș, masajul de relaxare este binevenit. Cu ajutorul masajului, relaxarea poate fi atât de profundă, încât puteți să și adormiți în timpul ședinței.

Printre beneficiile căzii cu hidromasaj enumerăm: relaxarea musculaturii, eliberarea constant de endorfine și noradrenalină, diminuarea efectelor stresului asupra organismului, îmbunătățirea calității somnului, stimularea circulației sangvine și reducerea tensiunii arteriale, creșterea mobilității articulare și a forței musculare, redobândirea coordonării, diminuarea spasticității, dezvoltarea echilibrului, esențial în mers. Cada cu hidromasaj este dotată cu sisteme de igienizare și filtrare permanentă a apei și are o temperatură de 29˚C. În dotare se regăsesc sezlongurile din mozaic, care sunt încălzite și au o ergonomie studiată pentru a vă oferi o experiență unică de relaxare.

CONTACT ȘI PROGRAMĂRI SPA

Program de lucru: deschis zilnic în intervalul 10.00-22.00;

Rezervări: pentru efectuarea unei rezervări vă rugăm să ne contactați la: numărul de telefon: 0722.527.874; 0722.527.873; 0728.874.044; e-mail:ubf1997@yahoo.com; str. Lascar Catargiu, 28-30, Câmpulung Muscel. Grupuri sau petreceri Spa: pentru informații referitoare la pachetetele de grup și discounturile aplicabile vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: 0722.527.874.

]]>

Ultimele Știri

Cât costă un mic și o bere la zilele caniculare ale Câmpulungului din Muscel? Se face baie în spumă

Cât costă un mic și o bere la zilele caniculare ale Câmpulungului din Muscel? Se face baie în spumă....

Alte știri din aceeași categorie