0.2 C
Campulung Muscel
duminică, 10 decembrie, 2023

La mulți ani, domnul vicepreședinte al Consiliului Județean Argeș!

Alte Știri

La mulți ani, domnul vicepreședinte al Consiliului Județean Argeș! Marius Nicolaescu, muscelean getbeget este cel mai tânăr vicepreședinte al Consiliului Județean Argeș.

Pentru că astăzi este ziua sa de naștere, este totul despre domnia sa. Vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, Marius Nicolaescu mai este un tânăr cu idei inovatoare cu origini muscelene care vrea să redefinească tinerețea în plan politic și muncește la acest lucru.

Are și pagină publică de politician și prin intermediul acesteia leagă o strânsă legătură cu cei care îl apreciază în mediul virtual. În acest mod informațiile sale să ajungă mai rapid la cei interesați de activitatea politică desfășurată în Argeș, dar și în zona de nord a județului care de mai mulți ani a fost cam ocolită sau tratată cu superficialitate de factorii implicați.

Acum de la distanță sau de acasă doar printr-un Like puteți avea acces la toate informațiile, părerile, rezultatele din competițiile în idei de la partid ale politicianului Marius Nicolaescu, un tânăr muscelean, bine educat, cu putere de muncă și dorință de schimbare.  

Ultimele Știri

Ce se va întâmpla cu toate cupoanele de transport pentru pensionari?

Ce se va întâmpla cu toate cupoanele de transport pentru pensionari? O inițiativă legislativă spune că tichetele de transport...

Alte știri din aceeași categorie