6.9 C
Campulung Muscel
miercuri, 28 februarie, 2024

Mașină prinsă sub un tir! VIDEO

Alte Știri

O mașină a fost prinsă sub un tir! În urma verificărilor efectuate de polițiștii Serviciului Rutier Argeș, s-a stabilit că un bărbat de 52 de ani, din Ștefănești, care conducea un ansamblu format din cap tractor și semiremorcă, pe DN 73, pe raza localității Mărăcineni, din sensul Câmpulung spre Pitești, având încărcate două piese metalice de mari dimensiuni, nu a așezat și fixat corespunzător încărcătura, astfel că în urma unei frânări, încărcătura s-a deplasat, provocând avarii la semiremorcă și la autovehiculul care a trecut prin zonă și determinând imobilizarea ansamblului rutier.


După eliberarea părții carosabile, evenimentul rutier a fost protocolat ca tamponare. Conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002R privind circulația pe drumurile publice, totodată fiind eliberată autorizație de reparație auto pentru avariile produse la capul tractor și la semiremorcă.

Polițiștii rutieri au asigurat măsuri de dirijare a traficului rutier timp de circa 2 ore.

Ultimele Știri

POIENARII DE MUSCEL. S-a organizat un Târg de Mărțișor

POIENARII DE MUSCEL. S-a organizat un Târg de Mărțișor. Acesta este considerat simbolul primăverii, al revenirii la viață a...

Alte știri din aceeași categorie