0.7 C
Campulung Muscel
miercuri, 28 februarie, 2024

LA MULȚI ANI, Răzvan Grigore! 30 Decembrie – Personalitatea zilei tale de naștere!

Alte Știri

Astăzi, 30 decembrie este ziua de naștere a colegului nostru din presă, Răzvan Grigore. Cu această ocazie, redactorii Ziarului din Muscel îi urează să aibă parte de multă sănătate, reușite profesionale și împliniri personale.

Drept cadou i-au realizat și o scurtă prezentare a personalității zilei sale de naștere.

Aproape toate izbânzile acestui nativ, predestinate astral a fi destul de numeroase şi preponderent dintre cele strălucitoare, vor rămâne oarecum la mâna hazardului şi din cauză că originalitatea realizărilor acestuia are nevoie de confirmarea celorlalţi.

CONITAHOROSCOPISTA – Personalitatea Zilei de naștere.

Elegant, pedant, dar uşor vanitos, vă place să fiţi punctul de atracţie al adunărilor. Idealist, sunteţi atras de profesiunile intelectuale sau de pedagogie. Dotat cu o inteligenţă analitică, aveţi o slăbiciune pentru cercetare şi pentru studii în general. Perspicace, nimic nu scapă privirii dumneavoastră pătrunzătoare. Captivant, sunteţi o persoană pentru care a-şi da cuvântul are o mare semnificaţie. Răbdător, vă place să acordaţi acţiunilor întreprinse timpul necesar şi, de altfel, privilegiaţi proiectele de lungă durată. Pe planul relaţiilor interpersonale, dacă aveţi drept de opţiune, preferaţi de cele mai multe ori o seară între prieteni, în jurul unei mese, unde să discutaţi şi să filozofaţi, iar nu o seară într-un bar unde totul sună atât de discordant şi este atât de inutil şi lipsit de sens.

Dragoste: Inteligent şi expresiv, nu vă temeţi să vă exprimaţi sentimentele şi fantasmele.
Bani/muncă: Lucraţi numai în scopul de a vă asigura o situaţie financiară bună.#CONITAHOROSCOPISTA
Ultimele Știri

Argeș. Reținut pentru că a spart un magazin. După ce și-a luat ce a vrut a dat foc…

Argeș. Reținut pentru că a spart un magazin. După ce și-a luat ce a vrut a dat foc... Luni în...

Alte știri din aceeași categorie