29.4 C
Campulung Muscel
miercuri, 19 iunie, 2024

LIDL face angajări. Salarii de 7.000 de lei, tichete de masă, tichete-cadou, bonusuri imense

Alte Știri

LIDL face angajări. Salarii de 7.000 de lei, tichete de masă, tichete-cadou, bonusuri imense. Cu magazine în majoritatea orașelor din țară, retailerul german oferă locuri de muncă pentru un număr foarte mare de români.

CITEȘTE ȘI. Renault lansează Dusterul de lux. Ce prețuri aduce pe piața auto!

Lidl România vrea să fie şi în 2024 un angajator de top, astfel că are oferte cu salarii atractive. Conform anunţurilor publicate, se oferă aproape 7.000 de lei brut, plus alte beneficii cum ar fi tichete de masă, sporuri, prime de sărbători legale, transport gratuit şi program flexibil. Pentru entry level, salariul în diverse oraşe porneşte de la 4-600- 5.000 de lei, plus alte beneficii care se negociază individual.

CITEȘTE ȘI. Secretul ascuns despre cireșele de pe tarabe. Cumpărătorii trebuie să urmărească cu atenție aceste lucruri!

CU CINE VOTAȚI LA PRIMĂRIA CÂMPULUNG, LA ALEGERILE DIN DATA DE 9 IUNIE?

  • MĂDULĂREA GEORGEL - PSD (45%, 2.111 Votes)
  • LASCONI ELENA VALERICA - Alianța Drepta Unită USR-PMP-FORȚA DREPTEI (35%, 1.662 Votes)
  • DOBRESCU ANDREI - AUR (8%, 380 Votes)
  • MĂGEANU NORRIS MARCU - PNL (5%, 213 Votes)
  • ZICHIL ALEXANDRU IONUȚ - Partidul Alternativa Dreaptă (4%, 200 Votes)
  • DUMITRESCU MARIUS - Partidul S.O.S România (2%, 80 Votes)
  • STUPARU IOAN VIRGIL - PUSL (1%, 60 Votes)

Total Voters: 4.706

Loading ... Loading ...

LIDL face angajări. Salarii de 7.000 de lei, tichete de masă, tichete-cadou, bonusuri imense

Lidl este unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața de retail din România. Cu magazine în majoritatea orașelor din țară, retailerul german oferă locuri de muncă pentru un număr foarte mare de români. Recent, compania a scos la concurs sute de posturi pentru magazinele sale, iar salariile oferite nu sunt deloc mici.

CITEȘTE ȘI. Supermarketul care a mărit suma pentru sticlele reciclate. E nebunieeee

Lidl se bucură de mare succes în țara noastră, cumpărătorii preferând produsele comercializate în magazinele retailerului german datorită prețului mai mic dar și a calității acestora. Astfel, numărul magazinelor Lidl din țara noastră a crescut de la un an la altul. Totodată, retailerul german este unul dintre cei mai importanți angajatori din țara noastră, salariile oferite nefiind deloc de neglijat.

CITEȘTE ȘI. Se închid toate magazinele PROFI din România. Ce se va întâmpla cu locațiile roșii ca focul!?

În prezent, compania are scoase la concurs sute de posturi pentru magazinele sale din întreaga țară, cele mai multe dintre acestea fiind de vânzător. Pentru aceste posturi nu sunt necesare studiile superioare. În plus, salariile oferite nu sunt deloc mici. Mai exact, salariile oferite pentru postul de vânzător pornesc de la 4.600 de lei brut pe lună, însă, venitul mediu poate ajunge până la aproape 7.000 de lei brut. Suma netă câștigată de un angajat poate fi de aproximativ 5.000 de lei. Astfel de joburi sunt disponibile și pentru magazinele din Onești (2 posturi), Bacău (6 posturi) și Buhuși (5 posturi).

CITEȘTE ȘI. Supermarketul care reduce 1200 de produse la maximum. Un program special pentru clienți pe termen lung

Kaufland și Lidl sunt subsidiare ale grupului Schwarz Group. Cu 575.000 de angajați în 32 de țări diferite, gigantul german  se numără printre cei mai mari retaileri din lume. Schwarz Group deține 13.700 de magazine în 32 de țări. În fiecare an, 6.8 miliarde de oameni calcă pragul magazinelor deținute de grupul german. În anul 2022, Schwartz raportat vânzări de 154,1 miliarde de euro.

CITEȘTE ȘI. Iată metoda prin care s-au îmbogățit unii români. Aceștia au reușit să păcălească automatele Sistemului Garanție-Returnare și să pună mâna pe vouchere

Proprietarul grupului Schwarz este Dieter Schwarz. Miliardarul s-a retras din conducere în 1999 și, potrivit Forbes, are în prezent active de 38 de miliarde de dolari. Acest lucru îl face al doilea cel mai bogat german. Cu toate acestea, se știu puține lucruri despre viața sa privată. Acesta nu a dat niciodată interviuri și nu a dorit niciodată să discute cu presa.

CITEȘTE ȘI. Afacerea anului 2024. Ce trebuie să știe românii care iau saci de bani pe sticle reciclate

Miliardarul Dieter Schwarz s-a născut la Heilbronn în 1939, ca fiu al unui băcan. Tatăl său, Josef Schwarz, a lucrat într-o afacere de vânzare cu ridicata a fructelor, împreună cu un alt partener pe nume Lidl. Când tânărul Dieter a terminat liceul, a început să lucreze cu ei. În anul 1973, ei au decis să deschidă primul lor supermarket. De atunci, afacerea a înflorit, ajungând să fie unul dintre cei mai mari retaileri din lume.

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Momente emoționante. 43 de notari publici noi, în România

Momente emoționante. 43 de notari publici noi, în România. Ceremonia de depunerea a jurământului a avut loc la Ministerul...

Alte știri din aceeași categorie