Localii din Câmpulung au făcut o statistică a distrugerilor din municipiu!

Localii din Câmpulung au făcut o statistică a distrugerilor din municipiu!

Codul Roşu a dat mare bătaie de cap autorităţilor din Câmpulung. Pe lângă pompierii din cadrul Detaşamentului din Câmpulung şi poliţiştilor de la Poliţia municipală, au intervenit cu promptitudine şi poliţiştii de la Poliţia Locală din municipiu. Iată care este statistica intervenţiilor din ultimele ure, ale poliţiştilor locali.

Poliţia locală a monitorizat zona municipiului Câmpulung cu privire la evenimentele – dezastrele produse în data de 05.02.2020 şi 06.02.2020.    Aceștia, în urma constatărilor au acționat împreună cu conducerea administraţiei locale şi celelalte structuri, instituţii publice respectiv Poliţia Naţională, Jandarmeria Română și IGSU.       

Au fost depistate mai multe acoperișuri de la blocuri desprinse, bucăți de tablă, plăci azbociment căzute sau care trebuiau înlăturate pentru că prezentau pericol pentru populaţie.

Este vorba despre blocurile P7, P 13, D 28, zone cu grad ridicat de pericol pentru cetățeni şi autoturisme.

Pe data de 06.02.2020 s-a intervenit pentru rezolvarea situațiilor ce aveau un grad ridicat de pericol asupra cetățenilor și a autoturismelor.                          

În urma verificărilor, s-a mai constatat că în zona parcului din cartierul Grui este un brad rupt, cabluri de current şi internet  rupte, desprinse în mai multe zone din cartierul Grui.

În zona central a Câmpulungului au fost avariate 2 autoturisme, în Grădina public 3 brazi au căzut, o bancă a fost distrusă. La Spitalul municipal au fost doborâţi 3 brazi.

În zona de est a municipiului au fost înregistrate mai multe acoperişuri desprinse din cauza vântului la blocurile B 9 şi B 3 de pe strada I.C. Brătianu.

Pe strada Costel Constantinescu blocul 4 a rămas toată noaptea fără energie electric. Aceeaşi situaţie s-a înregistrat şi la blocul C6 de pe strada George Topârceanu.

În continuare Poliţia Locală din Câmpulung, monitorizează, conservă,  izolează cu banda reflectorizanta locuri ce prezintă grad de pericol pentru cetățeni si autoturisme.

About The Author

Related posts