10.7 C
Campulung Muscel
miercuri, 29 mai, 2024

Locul I pentru sportivii din Mioveni

Alte Știri
La începutul lunii, elevii din cadrul echipei de oină a Școlii “George Topârceanu” din Mioveni, s-au remarcat prin jocul lor şi au urcat pe primul loc pe podium. Miercuri, la Mioveni, s-a desfășurat Concursul de Oină din cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar. Competiția a fost găzduită de baza sportivă a Liceului Tehnologic Construcții de Mașini Mioveni. Lotul antrenat de profesoara Filofteia Dumitru  a ocupat primul loc în cadrul acestui concurs. De menționat este faptul că, elevii care au făcut parte din echipa câștigătoare, sunt sportivi legitimați la C.S. Dacia Mioveni 2012. Sâmbătă, 04 aprilie 2015, echipa de oină – băieți va efectua deplasarea la Caracal pentru a participa la meciurile din etapa zonală a concursului din cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar.
Echipa din Mioveni va fi însoțită la această competiție de directorul sportiv Constantin Ciobanu și de responsabilul secției de oină  de la C.S. Dacia Mioveni 2012, Dumitru Voiculescu.
Ultimele Știri

ARGEȘ. Până la sfârșitul săptămânii are loc o manifestare unică în peisajul teatral românesc

ARGEȘ. Până la sfârșitul săptămânii are loc o manifestare unică în peisajul teatral românesc. Este vorba despre Festivalul Internațional...

Alte știri din aceeași categorie