10.7 C
Campulung Muscel
miercuri, 29 mai, 2024

VIDEO: Iată cum s-au prezentat consilierii locali, în faţa cetăţenilor din Câmpulung, în cadrul şedinţei ordinare!

Alte Știri

În data de 31 martie 2015, consilierii locali de la Câmpulung au fost convocaţi în cadrul şedinţei ordinare. Timp de patru ore a durat şedinţa de Consiliu Local, în cadrul căreia aleşii locali au dezbătut cele 18 puncte aflate pe ordinea de zi, la care s-au mai adăugat alte două solicitări, una venită din partea locatarilor Blocului 7, din centrul oraşului care sunt în litigiu cu terenul de lângă bloc şi alta din partea domnului Popescu Florian din Câmpulung. De pe ordinea de zi a fost scos proiectul de hotărâre cu numărul 17, privind delegarea unui consilier local care să îndeplinească temporar atribuţiile viceprimarului. Proiectele care au fost dezbătute de consilierii locali au fost: 

Proiect de hotărâre privind încetarea de drept a mandatului de consilier local al domnului Dutcă Robert-Daniel, consilier local al municipiului Câmpulung din partea AAM (P.D.L).

Proiect de hotărâre privind declararea ca loc vacant a locului domnului Dutcă Robert-Daniel, consilier local al municipiului Câmpulung, din partea AAM (P.D.L).

Proiect de hotărâre privind acordarea de facilităţi fiscale la plata impozitului pe clădiri şi a impozitului pe terenul aferent pentru semestrul I – 2015.

Proiect de hotărâre privind modificarea statului de funcţii al aparatului de specialitate al Municipiului Câmpulung.

Proiect de hotărâre privind Regulamentul de Organizare şi Desfăşurare a Evaluării Managementului la instituţiile publice de cultură din subordinea Consiliului Local al Municipiului Câmpulung.

Proiect de hotărâre privind modificarea Regulamentului de Organizare şi Funcţionare al Poliţiei Locale a Municipiului Câmpulung, aprobat prin H.C.L nr.59/28.04.2011.

Proiect de hotărâre privind completarea domeniului privat al Municipiului Câmpulung.

Proiect de hotărâre privind închirierea directă a unui teren situat în strada Valea Româneştilor.

Proiect de hotărâre privind închirierea directă a unui teren situat în strada Pictor Grigorescu, nr.8.

Proiect de hotărâre privind organizarea păşunatului şi stabilirea taxei de păşunat pe izlazurile proprietatea Municipiului Câmpulung.

Proiect de hotărâre privind abrogarea art.2 din H.C.L nr. 97/26.06.2003.

Proiect de hotărâre privind acceptul pentru funcţionarea Muzeului Automobililului Câmpulung Muscel în cadrul imobilului ,,Cămin Cultural Apa Sărată”.

Proiect de hotărâre privind acordarea unei sume de bani Asociaţiei ,,Prietenii Boxului Muscelean Cristian Panaitescu”.

Proiect de hotărâre privind angajarea unei case de avocatură care să reprezinte interesele Consiliului Local al Municipiului Câmpulung în dosarul nr.737/109/2015.

Diverse.

Ultimele Știri

ARGEȘ. Până la sfârșitul săptămânii are loc o manifestare unică în peisajul teatral românesc

ARGEȘ. Până la sfârșitul săptămânii are loc o manifestare unică în peisajul teatral românesc. Este vorba despre Festivalul Internațional...

Alte știri din aceeași categorie