10.2 C
Campulung Muscel
marți, 27 februarie, 2024

Lovitură puternică de imagine pentru ARO Muscelul Câmpulung

Alte Știri

Lovitură puternică de imagine pentru ARO Muscelul Câmpulung. Astăzi, lotul s-a adunat pe stadionul municipal pentru antrenamente. A fost unul de reacomodare și de prezentare a noilor veniți. Noroc că vremea i-a ajutat foarte mult. A fost soare pe cer și nu a plouat.

Primul transfer oficial este al fostului jucător de la Petrolul, Simon Mazarache.

“Nu a fost foarte greu să mă convingă. Eu aveam în cap că dacă voi găsi un proiect în care eu am încredere, mă voi întoarce. Această echipă mi-a oferit totul. M-a luat de acasă și mi-a oferit tot ce am acum. De aici am plecat la Craiova. Era datoria mea să mă întorc.

Vreau să fie la Câmpulung, fotbalul care a fost cândva. Mi-a fost prezentat ca un proiect foarte bun. Când am văzut că sunt oameni serioși care vor să facă treabă.

Academia mi-a plăcut foarte mult. Nu mi-am propus câte goluri să dau, dar voi munci foarte mult pentru asta. Avem mulți jucători care evoluează la Liga 1. Mă bucur că îl am alături și pe Andrei Nilă”, a declarat Simon Mazarache.

Lovitură puternică de imagine pentru ARO Muscelul Câmpulung

Daniel Gheorghe alias Dan Cîrțu a declarat astăzi pe stadionul municipal din Câmpulung că este o lovitură puternică de imagine prin aducerea de jucători noi la echipă. Proiectul este de durată. Acesta își doresc să aducă iubitorii sportului câmpulungean pe arenă, în număr cât mai mare.

Mai sunt jucători noi veniți la echipă. Deocamdată numele acestora nu a fost prezentat oficial. Sunt jucători care au evoluat în străinătate. Mai are discuții cu un atacant din Champions League.

Ovidiu Tică cel din conducerea echipei a declarat că urmează o perioadă de pregătire cu trei întâlniri săptămânale și 8 jocuri amicale. O pregătire centralizată de 8 zile la Cabana Voina. 4 martie este data de începere al noului campionat. Ovidiu Tică a mai declarat că sunt jucători în probe.

Ultimele Știri

Argeș. Reținut pentru că a spart un magazin. După ce și-a luat ce a vrut a dat foc…

Argeș. Reținut pentru că a spart un magazin. După ce și-a luat ce a vrut a dat foc... Luni în...

Alte știri din aceeași categorie