a href="http://www.trafic.ro/statistici/ziaruldinmuscel.ro">ziaruldinmuscel.ro

9.6 C
Campulung Muscel
duminică, 2 aprilie, 2023

Pește viu. Afacerea ingenioasă a unui argeșean

Alte Știri

Pește viu. Afacerea ingenioasă a unui argeșean. Acestuia i-a trecut prin minte o posibilitate ingenioasă de a face rost de bani. Metodă pe care a şi pus-o în practică. L-a păcălit pe reprezentantul unei asociaţii de pescari şi i-a oferit spre vânzare peste două tone de peşte viu.

După ce a încasat banii, a dispărut. Nu definitiv! I-au dat de urmă poliţiştii alertaţi de păgubaş.

Întâmplarea a avut loc în luna ianuarie a anului trecut atunci când polițiștii Serviciului Investigații Criminale Argeș au primit o reclamaţie de la reprezentantul unei asociaţii de pescari care spunea că a fost înşelat cu suma de 15.000 lei.

Pește viu. Afacerea ingenioasă a unui argeșean

Omul a explicat că a găsit un anunţ postat pe o platformă de socializare prin care se oferea spre vânzare peşte viu.
Cum intenţiona să populeze o baltă, acesta a comandat cantitatea de 2,5 tone de peşte, fără să-i treacă prin minte că va pierde toţi banii.
Oamenii legii au luat-o pe firul anunţului.

Au reuşit să obţină informaţii preţioase care i-au dus la cel care postase oferta. Au stabilit că este vorba de un anunţ mincinos şi că Doru N., de 31 de ani, din comuna Ungheni, despre el fiind vorba, nu avusese niciodată peşte de vânzare, cu atât mai mult o cantitate aşa de mare.

Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune. Cercetările au fost finalizate iar dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, cu propunere de trimitere în judecată.

sursa – curierulzilei.ro

Ultimele Știri

Cupoanele CFR gratuite ale pensionarilor înlocuite cu 5 alimente importante

Cupoanele CFR gratuite ale pensionarilor înlocuite cu 5 alimente importante. Deputatul PSD Gabriel Zetea i-a propus ministrului Muncii un proiect...

Alte știri din aceeași categorie