5.7 C
Campulung Muscel
vineri, 19 aprilie, 2024

Lumeee, lumeee, pasionații de ARO își dau întâlnire în cea mai șmecheră zonă din nordul județului Argeș

Alte Știri

Lumeee, lumeee, pasionații de ARO își dau întâlnire în cea mai șmecheră zonă din nordul județului Argeș. Evenimentul are loc în perioada 9-12 mai și are loc în comuna Albeștii de Muscel, satul Cândești în Poiana Ciucaș.

Proiectul Arorevival include Etapa a II-a a Campionatului Național de Off Road. Nu este doar o inițiativă ci prinde viață, spun oragnizatorii. Aceștia își mai doresc să revitalizeze spiritul aventuros ARO, oferind o platformă unde această pasiune poate fi împărtășită și celebrată.

CITEȘTE ȘI. Cine e omul de afaceri care a cumpărat CESARUL, apendicele lui ARO. Ce se va întâmpla în zonă!

În Câmpulung, în amintirea ARO există Muzeul Automobilului Românesc. Emil Hagi, în inima acestui loc plin de istorie și pasiune pentru autovehicule a pus bazele unui proiect extraordinar AroRevival.

Lumeee, lumeee, pasionații de ARO își dau întâlnire în cea mai șmecheră zonă din nordul județului Argeș

Scopul acestui proiect este de a aduce împreună posesorii și pasionații de ARO, creând un cadru competițional unic în cadrul Campionatului Național de Offroad. Cei care au pus bazele acestui proiect își mai doresc ca pe viitor să creeze o clasă specială de campionat, dedicată exclusiv vehiculelor ARO, oferind astfel on scenă pe măsură legendei acestor mașini robuste și pline de caracter.

CITEȘTE ȘI. Au fost scoase la vânzare halele situate pe fosta platformă Aro Campulung

AroRevival nu este doar o competiție, este despre comunitate, despre împărtășirea unei pasiuni, despre onoarea unei părți semnificative din patrimoniul autohton.

Ultimele Știri

Se schimbă banii. Se trece la moneda euro! Toată lumea trebuie să știe asta!

Se schimbă banii. Se trece la moneda euro! Toată lumea trebuie să știe asta! România, la coada Uniunii Europene...

Alte știri din aceeași categorie