Mai multe persoane fără școală și-au putut cumpăra permise false!
Mai multe persoane fără școală și-au putut cumpăra permise false!

Mai multe persoane fără școală și-au putut cumpăra permise false!

Mai multe persoane fără școală și-au putut cumpăra permise false! În ziua de 29 iulie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Argeș au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârlirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, fals material în înscrisuri oficiale, respectiv complicitate la fals material în înscrisuri oficiale.

Din cercerări s-a stabilit că din cursul anului 2018 până în prezent, mai multe persoane din județul Maramureș, cu complicitatea unor persoane din comuna Berevoești, județul Argeș, ar fi contrafăcut, respectiv intermediat obținerea de permise de conducere falsificate, aparent emise de autoritățile din Cehia.

Cei în cauză ar fi ales potențialii cumpărători din rândul persoanelor neșcolarizate, cărora le-ar fi învederat că permisele de conducere ar fi autentice și că nu vor întâmpina probleme din partea autorităților, în situația în care vor fi verificate.

Pentru administrarea probatoriului, în ziua de 29 iulie a.c., au fost puse în executare cinci mandate de percheziție domiciliară la locuințele persoanelor bănuite, dintre care două pe raza județului Maramureș și trei pe raza județului Argeș.â


După administrarea probatoriului, în cursul serii, a fost dispusă reținerea, pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, față de un bărbat de 42 de ani, din Berevoești, județul Argeș, respectiv un bărbat de 43 de ani și o femeie de 40 de ani, ambii din localitatea Giulești, județul Maramureș, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

De asemenea, al doilea bărbat, de 45 de ani, care a fost reținut de polițiștii Secției 3 Poliție Pitești în ziua de 29 iulie a.c., a fost prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești în fața instanței, iar Judecătoria Pitești a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

About The Author

Related posts