23.5 C
Campulung Muscel
duminică, 24 septembrie, 2023

Marcel Boloș anunță noi modificări la cardul de energie. Iată ce se schimbă!

Alte Știri

Marcel Boloș anunță noi modificări la cardul de energie. Iată ce se schimbă!

În acest context, Marcel Boloș a transmis că românii care beneficiază de cardurile de energie pot acum să plătească și datoriile de anul trecut. Asta începând cu 1 februarie 2022, dar cu condiția ca factura să fie emisă după data de 1 ianuarie 2023.

Marcel Boloș anunță noi modificări la cardul de energie. Iată ce se schimbă!

Potrivit Capital.ro, de la începutul programului și până acum, peste 2,4 milioane de familii și-au achitat facturile prin intermediul cardului de energie. Valoarea totală a plăților efectuate ajungând la 541 milioane lei.

„Cardurile pentru achitarea facturilor la energie acordate persoanelor vulnerabile pot fi utilizate ca instrumente de plată de două luni și jumătate. Timp în care am monitorizat permanent derularea programului.

Asta împreună cu reprezentanții Companiei Naționale Poșta Română și am căutat permanent soluții de îmbunătățire a implementării.

Obiectivul nostru principal este ca beneficiarii să se poată folosi de banii acordați prin intermediul cardului de energie. Iar utilizarea acestuia să fie cât mai simplă și rapidă.

Clarificările pe care le-am adoptat în ședința de Guvern răspund unor situații întâlnite în cursul implementării, astfel încât toți cei care au dreptul să primească acest sprijin să îl poată accesa, indiferent de tipul de energie folosit, și să permitem totodată și achitarea datoriilor restante începând cu 1 februarie 2022”, a declarat ministrul Marcel Boloș.

Ultimele Știri

Câți bani vor lua în plus la pensie cei cu venituri mici și foarte mici

Câți bani vor lua în plus la pensie cei cu venituri mici și foarte mici. Guvernul a decis majorarea...

Alte știri din aceeași categorie