10.2 C
Campulung Muscel
marți, 27 februarie, 2024

Marcel Ciolacu a confirmat. Îi place la Câmpulung. Peste câteva luni va fi socru mare

Alte Știri

Marcel Ciolacu a confirmat. Îi place la Câmpulung. Peste câteva luni va fi socru mare. Prezent în Argeș, președintele PSD a spus că va avea nuntă cu băiatul în luna septembrie, la un local din Capitală.

A vizitat ultima dată, orașul de la poalele Mateiașului, de Crăciun. I-a plăcut și revine de fiecare dată cu plăcere, mai ales că fiul său, Filip se iubește cu o câmpulungeancă frumoasă și foarte descurcăreață, pe nume Alexandra.

Marcel Ciolacu a confirmat. Îi place la Câmpulung. Peste câteva luni va fi socru mare

Aceștia sunt de mai mulți ani împreună și s-au cunoscut  la facultate la Constanța. Amândoi sunt viitori medici.

O tânără din Câmpulung, a „furat”, inima unui domn al cărui tata este foarte cunoscut. Este vorba despre nimeni altul decât Filip Ciolacu, fiul primului om al PSD, Marcel Ciolacu.

Aşadar, frumoasa Alexandra C., fiica Serinelei P., este viitoarea noră a lui Marcel Ciolacu.

„Vom face nunta în luna septembrie, anul acesta. Vreau sa vă spun că băiatul meu şi viitoarea lui soţie, sunt doi copii deosebiţi. M-au bucurat zi de zi.

Învaţă, nu se duc prin cluburi sau cine ştie unde. Sunt doi copii minunaţi. Le iau eu excursii, să se mai recreeze. Mă bucur că s-au găsit. Domnişoara este câmpulungeancă. Am fost de Crăciun acolo.

Îmi place oraşul dumneavoastră. Este deosebit. Fata este fiica unei doamne care salvează vieţi. Si copiii tot în direcţia asta s-au dus. Pentru copii trebuie să facem absolut totul!”, a declarat Marcel Ciolacu pentru Ziarul din Muscel.

Ultimele Știri

Argeș. Reținut pentru că a spart un magazin. După ce și-a luat ce a vrut a dat foc…

Argeș. Reținut pentru că a spart un magazin. După ce și-a luat ce a vrut a dat foc... Luni în...

Alte știri din aceeași categorie