a href="http://www.trafic.ro/statistici/ziaruldinmuscel.ro">ziaruldinmuscel.ro

5.2 C
Campulung Muscel
vineri, 31 martie, 2023

Locul din Câmpulung, la cea mai mare căutare!

Alte Știri

Locul din Câmpulung, la cea mai mare căutare! Nici nu vă trece prin cap unde poate fi. Pentru început avem câteva indicii. Este în centrul orașului, iar zeci de câmpulungeni și nu numai au nevoie de serviciile prestate aici.

Culmea se numește Oficiul Poștal din Câmpulung, cel din centru pentru că mai funcționează unul în cartierul Vișoi.

CITEȘTE ȘI. Ultimele pregătiri! O nouă mutare pentru lucrătorii oficiului poștal din Câmpulung

Cum de ceva s-a mutat, într-un spațiu dosit iar zeci de oameni întreabă zilnic unde ar putea să îl găsească. Căutarea este anevoiasă pentru că și cei întrebați nu prea știu cu exactitate pe unde funcționează oficiul poștal.

Locul din Câmpulung, la cea mai mare căutare!

Spațiul este atât de mic unde poștașii își desfășoară activitatea, încât se formează lanțuri umane pe la uși. Și uite așa poate fi identificat mai rapid de cei necunoscători.

Lucrătorii oficiului poștal din centrul Câmpulungului și-au mutat toată aparatura și mobilierul în noul sediu în anul 2018.

Din 3 septembrie, angajații Poștei din centru își desfășoară activitatea într-un sediu nou, pe strada Lascăr Catargiu, la parterul blocului A10, scara B.

 

Ultimele Știri

Dony lansează piesa „Te-am iubit” , al patrulea single de pe viitorul album „Feelings”

Dony lansează piesa „Te-am iubit” , al patrulea single de pe viitorul album „Feelings”. Senzația pop românească Dony tocmai a...

Alte știri din aceeași categorie