a href="http://www.trafic.ro/statistici/ziaruldinmuscel.ro">ziaruldinmuscel.ro

5.2 C
Campulung Muscel
vineri, 31 martie, 2023

Polițiștii locali au fost împuterniciți să amendeze pe cei care nu și-au asigurat locuințele

Alte Știri

Polițiștii locali au fost împuterniciți să amendeze pe cei care nu și-au asigurat locuințele. Nu aveți încheiată o poliță de asigurare obligatorie a locuinței?

Ar trebui să vă grăbiți. În municipiul Buzău, polițiștii locali au fost împuterniciți să facă verificări și să aplice sancțiuni în cazul proprietarilor care nu au asigurare obligatorie pentru locuințe.

Puteți citi articolele ziaruldinmuscel.ro în Google News și Google Discover (pe mobil și desktop).

În ultima perioadă, în contextul valului de cutremure din Turcia, dar și din țara noastră, a fost readusă în prim-plan problema siguranței clădirilor.

Puteți citi articolele ziaruldinmuscel.ro în Google News și Google Discover (pe mobil și desktop).

În cazul clădirilor publice s-a trecut la noi expertize pentru consolidarea imobilelor șubrede. Următorul pas este verificarea locuințelor din oraș, mai exact dacă proprietarii au încheiat sau nu polițe obligatorii de asigurare a imobilelor împotriva dezastrelor naturale.

Astfel, în perioada următoare polițiștii locali vor putea face verificări în municipiu pe linia asigurărilor obligatorii. Buzoienii care nu  vor putea face dovada asigurării, vor fi sancționați. Amenzile pentru nerespectarea legii privind asigurarea obligatorie a locuințelor pornesc de la 100 lei și ajung la  500 lei.

Puteți citi articolele ziaruldinmuscel.ro în Google News și Google Discover (pe mobil și desktop).

Polița de asigurare împotriva dezastrelor naturale acoperă daunele produse de inundații, cutremure sau alunecări de teren.

Ultimele Știri

DEZASTRU ÎN TRAFIC. Se închide definitiv o porțiune din autostrada Pitești-București

DEZASTRU ÎN TRAFIC. Se închide definitiv o porțiune din autostrada Pitești-București. Se întâmplă acest lucru pentru a se lucra...

Alte știri din aceeași categorie