23 C
Campulung Muscel
duminică, 21 iulie, 2024

Marele târg de bere din România ajunge la tine. Tone de spumă rece. Sute de sortimente pentru toți pofticioșii

Alte Știri

Marele târg de bere din România ajunge la tine. Tone de spumă rece. Sute de sortimente pentru toți pofticioșii. În perioada 3-16 iulie rețeaua de hipermarketuri Auchan organizează cel mai mare târg de bere din Romania.

CITEȘTE ȘI. REȚETE DIN CAIETELE BUNICII. Cum să faci cea mai bună vișinată în casă

Pe aleea centrală din orice hipermarket se vor găsi peste 500 tipuri și mărci de bere pentru toate gusturile: de la bere blondă, brună, arămie, roșie și neagră, bere cu diferite arome sau nefiltrată, la bere bio și bere dietetică, dar și bere fără alcool sau bere cu grad ridicat de alcool.

Marele târg de bere din România ajunge la tine. Tone de spumă rece. Sute de sortimente pentru toți pofticioșii

Vor fi prezentate mărci de bere românească, dar și internațională din 30 de țări printre care Belgia, Germania, Franța, Anglia, Australia, Austria, Grecia, Italia, Irlanda, Scoția, Polonia, Olanda, Spania, SUA.

CITEȘTE ȘI. Condimentul de 3 LEI, din bucătărie care curăță orice pată

🍻⚽ Marele Târg de Bere Auchan, a 15-a ediție, continuă în magazinele Auchan și online! Vino să susținem împreună echipa națională de fotbal și să te bucuri de toate surprizele pe care ți le-am pregătit.

Te așteptăm cu peste 300 de sortimente de bere. De import sau locale, la sticlă sau la doză, în culorile preferate (blondă, brună, arămie, roșie, albă) și în cantități diverse, vei găsi tot ceea ce-ți dorești, indiferent că vrei să încerci ceva nou sau să te bucuri de produsele tale preferate. Bineînțeles, avem și multe produse complementare pentru a face această experiență și mai specială.

CITEȘTE ȘI. Hai pe canalul nostru de Whatsapp. Pași foarte simpli

🛒 Mai jos am selectat câteva produse, în magazine și pe auchan.ro te așteaptă oferta completă.

Nu uita cardul de fidelitate MyCLUB Auchan când mergi la cumpărături: până pe 16 iulie, prin scanarea cardului MyCLUB Auchan, la achiziția de bere în magazinele Auchan sau online, poți câștiga unul din cele 200 de premii în valoare de 200 lei voucher pe cardul de fidelitate.

CITEȘTE ȘI. Încearcă și tu acasă acest truc simplu și economic. Marile lanțuri de hoteluri în folosesc și este uimitor

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

 

Ultimele Știri

Dan Nicolae taie în carne vie, după modelul DNA, te trage pe dreapta

Dan Nicolae taie în carne vie, după modelul DNA, te trage pe dreapta. Lovitură politică din partea prefectului liberal!...

Alte știri din aceeași categorie