a href="http://www.trafic.ro/statistici/ziaruldinmuscel.ro">ziaruldinmuscel.ro

5.2 C
Campulung Muscel
vineri, 31 martie, 2023

Maria Constantin bagă petreceri la greu la pensiunea iubitului din Argeș

Alte Știri

Maria Constantin bagă petreceri la greu la pensiunea iubitului din Argeș. Vedeta este o cunoscută interpretă de muzică populară de la noi din țară, însă nu multă lume știe cine este noul iubit ei.

Maria Constantin trăiește o frumoasă poveste de dragoste de aproape trei ani alături de Robert Stoica. Este un tânăr chipeș cu un corp de invidiat, care îi este alături blondinei și care este pregătit să-i devină soț.

Robert Stoica este cu trei ani mai mic decât frumoasa vedetă. Dar acest lucru nu reprezintă un impediment în relația lor. Potrivit spuselor sale, cei doi se iubesc și sunt pregătiți să devină soț și soție.

Maria Constantin bagă petreceri la greu la pensiunea iubitului din Argeș

Maria Constantin este pregătită să îmbrace a treia oară rochia de mireasă alături de Robert Stoica. Este noul său iubit care este un tânăr afacerist a cărui situație materială este destul de prosperă.

Robert Stoica este un tânăr afacerist care activează în domeniul imobiliarelor. Tânărul deține o pensiune în județul Argeș și organizează des petreceri și evenimente mari unde iubita lui, Maria Constantin vine cu plăcere să anime atmosfera.

La începutul lui 2021, Maria Constantin a postat o fotografie pe rețelele sociale cu noul său iubit. Iar anul trecut cei doi s-au logodit în cadrul unei emisiuni televizate. Atunci Robert i-a adresat iubitei sale întrebarea la care Maria Constantin a răspuns tare și răspicat „DA!”.

O sursă din anturajul celor doi a declarat faptul că Maria Constantin se simte iubită și apreciată de noul său iubit, iar Robert are o carieră stabilă și se descurcă bine din punct de vedere financiar.

„ Ea și Robert s-au mutat împreună, în urmă cu un an, și se înțeleg de minune. Însă, sunt de mai mult timp împreună. El se descurcă bine, pe plan financiar, are afaceri imobiliare și o pensiune în Argeș.

Sunt foarte fericiți împreună.De exemplu, de ziua ei, când a împlinit 34 de ani, el i-a făcut cadou un buchet imens de trandafiri și un inel de logodnă.

Amândoi au mai fost căsătoriți, amândoi au copii din alte relații, dar asta nu i-a împiedicat să ia totul de la zero, pentru un viitor comun ”, a declarat sursa pentru playtech.ro. Continuarea o găsiți AICI.

Ultimele Știri

DEZASTRU ÎN TRAFIC. Se închide definitiv o porțiune din autostrada Pitești-București

DEZASTRU ÎN TRAFIC. Se închide definitiv o porțiune din autostrada Pitești-București. Se întâmplă acest lucru pentru a se lucra...

Alte știri din aceeași categorie