26.7 C
Campulung Muscel
luni, 17 iunie, 2024

Meniuri ca la restaurant pentru pacienții internați la spitalul municipal Câmpulung Muscel

Alte Știri

Meniuri ca la restaurant pentru pacienții internați la spitalul municipal Câmpulung Muscel. Scumpirea accelerată a alimentelor se simte acut în unele spitale, în ciuda dublării bugetului pentru fiecare pacient. Un bolnav are 20 de lei pe zi pentru trei mese, numai că în contextul scumpirilor, meniurile rămân sărăcăcioase. Nutriționiștii reușesc cu greu să acopere necesarul de calorii și adesea fac rabat la calitate.

Culmea la unitatea spitalicească din orașul de la poalele Mateiașului, totul funcționează ca după cartea de bucate a restaurantelor.

Alimentația pacienților internați și, după caz, a însoțitorilor, este asigurată de către spitalul municipal Câmpulung, fiind adaptată necesităților medicale ale acestora.
Meniul fiecărui pacient se stabilește la unitatea medicală, în conformitate cu indicațiile medicului curant.

Meniuri ca la restaurant pentru pacienții internați la spitalul municipal Câmpulung Muscel

Meniul este variat şi complex, asigurat de bucătăria proprie a spitalului. Hrana este pregătită în cele mai bune condiții, cu un control complet și riguros asupra calității acesteia. De asemenea se respectă standardele nutriționale, medicale și de igienă ale alimentației pacienților.

Meniurile pregătite pentru pacienții internați la Câmpulung, peste 120 de bolnavi, adulți și copii sunt întocmite în colaborare cu un medicul curant.
Trebuie subliniat faptul că pacienții internați la spitalul din Câmpulung, primesc mâncarea în caserole de unică folosință, sigilate încă din blocul alimentar, astfel mâncarea ajunge în cele mai bune condiții la beneficiari.

Medicul specialist stabileşte şi verifică respectarea standardelor nutriţionale, medicale şi de igienă ale alimentaţiei pacienţilor, precum şi modul de preparare, gramajele şi ingredientele folosite pentru meniuri.

 

Ultimele Știri

Pământul “se topește” la Câmpulung Muscel. Ce trebuie să facă oamenii urgent

Pământul "se topește" la Câmpulung Muscel. Ce trebuie să facă oamenii urgent. Având în vedere perioada caniculară preconizată, respectiv...

Alte știri din aceeași categorie