29.4 C
Campulung Muscel
miercuri, 19 iunie, 2024

Mesaj de la STS. Vizați sunt toți cei implicați în alegerile locale

Alte Știri

Mesaj de la STS. Vizați sunt toți cei implicați în alegerile locale. Centrul de suport tehnic al STS este pregătit să acorde asistență personalului din secțiile de votare pentru utilizarea echipamentelor și a aplicației pentru verificarea dreptului de vot.

CITEȘTE ȘI. Câți argeșeni au drept de vot? Câte secții au fost amenajate în județul Argeș?

Centrul de suport tehnic al STS include cele 41 de centre de preluare a apelurilor, câte unul pentru fiecare județ din țară și unul pentru București-Ilfov și străinătate, dispeceratele și centrele de intervenție tehnică ale căror echipe sunt pregătite să remedieze eventualele situații semnalate de personalul din secțiile de votare în cel mult 45 de minute.

CITEȘTE ȘI. Ce sumă vor primi angajații în plus la salariu de la 1 iulie! E lege

Mesaj de la STS. Vizați sunt toți cei implicați în alegerile locale

La un singur număr de telefon, președinții secțiilor de votare și operatorii de calculator pot să contacteze Centrul de preluare a apelurilor pentru sprijin din partea specialiștilor din instituțiile care au atribuții în organizarea și desfășurarea alegerilor:

CITEȘTE ȘI. VIDEO. Cel mai imens târg din Argeș. Găsești absolut orice, până îți “rupi” picioarele!

  • asistență tehnică privind echipamentele de comunicații și aplicațiile informatice, de la STS (tasta 1);
  • asistență privind operațiunile electorale, de la AEP și BECJ (tasta 2);
  • asistență privind completarea proceselor-verbale, de la INS (tasta 3);
  • sesizări privind votul multiplu (tasta 4).

CITEȘTE ȘI. România de la Muscel. Târgul unde mănânci cei mai buni mici, alături de un pahar cu bere

Reamintim că datele statistice cu prezența alegătorilor în secțiile de votare și procesele-verbale încheiate la finalul procesului electoral vor fi afișate în timp real și disponibile publicului pe site-ul https://prezenta.roaep.ro, iar datele publicate prin tehnologia blockchain sunt accesibile pe https://voting.roaep.ro.

CITEȘTE ȘI. O primărie din nordul județului Argeș a fost luată cu asalt de vedete. Primarul a făcut marele anunț!

***

Mai multe detalii privind rolul și atribuțiile STS în asigurarea suportului tehnic pentru buna desfășurare a proceselor electorale pot fi regăsite la adresa: https://sts.ro/ro/alegeri-2024/.

CITEȘTE ȘI. Locuitorii din Argeș care vor primi noile cărți funciare. Ce au de făcut aceștia!

Informații suplimentare despre infrastructura de blockchain folosită în cadrul sistemelor informatice utilizate la alegeri, care asigură trasabilitatea, integritatea și transparența datelor, pot fi consultate la adresa: https://sts.ro/ro/tehnologia-blockchain-parte-integranta-a-sistemelor-si-aplicatiilor-informatice-utilizate-la-alegeri/

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Momente emoționante. 43 de notari publici noi, în România

Momente emoționante. 43 de notari publici noi, în România. Ceremonia de depunerea a jurământului a avut loc la Ministerul...

Alte știri din aceeași categorie