30 C
Campulung Muscel
miercuri, 19 iunie, 2024

Câți argeșeni au drept de vot? Câte secții au fost amenajate în județul Argeș?

Alte Știri

Câți argeșeni au drept de vot? Câte secții au fost amenajate în județul Argeș? A fost făcut un calcul, duminică vor vota peste 512.000 de argeșeni în 526 de secții de vot. “Îmi doresc o zi fără incidente, cu echilibru din partea tuturor competitorilor politici.

Cel mai important este ca dumneavoastră, argeșenii, să mergeți la vot! Vremea se anunță bună, puteți vota oricând în intervalul 07.00- 22.00. Doar la secția de domiciliu pentru alegerile locale.

CITEȘTE ȘI. Ce sumă vor primi angajații în plus la salariu de la 1 iulie! E lege

Veți primi 5 buletine de vot! Nu uitați, votul este secret. De asemenea, este interzisă fotografierea sau filmarea buletinului de vot după ce l-ați ștampilat. Nimănui nu îi este permis să vă amenințe pentru a vota un anumit candidat sau să vă cumpere votul!”, a declarat prefectul Dragoș Predescu.

CITEȘTE ȘI. Când intră banii pe cardurile sociale. Anunțul așteptat cu sufletul la gură de români

Câți argeșeni au drept de vot? Câte secții au fost amenajate în județul Argeș?

“Buletinele de vot au ajuns la destinație, în tot județul Argeș! Avem 562793 buletine de vot pentru alegerile europarlamentare și peste 2.200.000 buletine de vot pentru alegerile locale. Fiecare alegător va primi 5 buletine de vot și o ștampilă.

CITEȘTE ȘI. Boala care te lasă definitiv pieton! Adio, permis de conducere!

Vă transmit dumneavoastră, argeșenilor, că nimănui nu îi este permis să vă cumpere votul! Nimănui nu îi este permis să vă amenințe că v-ați putea pierde locurile de muncă, bunuri sau cine știe ce alte grozăvii dacă nu puneți ștampila pe un anumit candidat! Votul vă aparține și este secret! De aceea, este interzisă prin lege fotografierea sau filmarea buletinului de vot ștampilat.

CITEȘTE ȘI. Schimbări radicale la cardurile sociale. Ce trebuie să știe toți deținătorii

Le mulțumesc colegilor mei din cadrul Instituției Prefectului județul Argeș pentru munca lor, pentru implicare și pentru că au făcut tot ce a depins de ei pentru ca alegerile să se desfășoare în bune condiții. De asemenea, le mulțumesc polițiștilor și jandarmilor care au fost astăzi la datorie și au asigurat transportul buletinelor de vot”, a mai declarat prefectul Dragoș Predescu.

CITEȘTE ȘI. Afacerea anului 2024. Ce trebuie să știe românii care iau saci de bani pe sticle reciclate

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Tânărul de succes din Argeș care conduce un imperiu evaluat la peste 400 de milioane de euro

Tânărul de succes din Argeș care conduce un imperiu evaluat la peste 400 de milioane de euro. Familia Trandafir...

Alte știri din aceeași categorie