7.2 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Ministrul Ţuţuianu şi-a dat demisia! Drama văduvelor militarilor din Muscel…

Alte Știri

Ministrul Apărării, Adrian Ţuţuianu a promis public şi apoi şi-a dat demisia! În altă ordine de idei, ţinem neapărat să-i reamintim fostului ministru Adrian Ţuţuianu că a rămas cu o datorie: angajarea văduvelor militarilor, aşa cum a promis când a venit la înmormântarea muscelenilor.

În urma scandalului mediatic iscat, Aurel Ţuţuianu, ministrul Apărării Naţionale, a intervenit personal pentru aducerea lucrurilor pe făgaşul normal. Fostul ministru Ţuţuianu a dispus emiterea unor decizii corecte de pensionare în cazul celor trei eroi.  Vă facem cunoscute deciziile noi:

„Ca urmare a completării dosarelor de pensie a urmaşilor sublocotenenţilor p.m. George Emilian Catană, Petre Cristian Toader şi Mihai Ionuţ Toma, decedaţi ca urmare a accidentului din data de 29 iunie 2017, Casa de pensii sectorială a Ministerului Apărării Naţionale a emis, în data de 31.08.2017, noi decizii de pensie de urmaş în temeiul prevederilor art. 55 din Legea nr. 223/2015 privind pensiile militare de stat, cu modificările şi completările ulterioare. De asemenea, menţionăm că drepturile de pensie au fost revizuite cu data de 1 iulie 2017 şi vor fi plătite la zi, inclusiv diferenţele, în prima săptămână a lunii septembrie 2017”, se mai arată în acelaşi comunicat.

Sigur că intervenţia ministrului Adrian Ţuţuianu a fost salutară şi necesară, dar ne întrebăm de ce oare a trebuit să ajungă până aici din moment de legea precizează clar care evenimente se încadrează la accident de muncă?

Ultimele Știri

Codul Rutier. Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?

Codul Rutier. Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani? Codul Rutier...

Alte știri din aceeași categorie