0.7 C
Campulung Muscel
miercuri, 28 februarie, 2024

Misiune imposibilă pentru cei care îl caută pe Zoltan Sorin Ștefan în barajul de la Dragoslavele

Alte Știri

Misiune imposibilă pentru cei care îl caută pe Zoltan Sorin Ștefan în barajul de la Dragoslavele. Zoltan Sorin Ștefan este bărbatul de 53 de ani al cărui antebraț a fost găsit sâmbătă noaptea pe raza comunei Dragoslavele.

Zeci de polițiști, jandarmi, salvamontiști, scafandrii, și alte persoane venite să ajute, au înghețat astăzi la Dragoslavele, au făcut tot ce se putea face pentru a găsi cadavrul bărbatului. Oamenii legii au probe că Zoltan este decedat. Acum legiștii trebuie să stabilească modul în care i-a fost tăiată mâna dreaptă și mai mult, dacă bărbatul era sau nu în viață la acel moment.

Zoltan Sorin Ștefan are trei fii. Unul dintre ei le-a spus anchetatorilor că tatăl lor era un om singuratic și că nu țineau legătura cu el.
Omul a fost închis pentru omor în 1996 și pentru că și-a atacat soția cu care era împreună de 25 de ani, în anul 2015. Erau împreună de 25 de ani, din care 23, trăiți în Bosnia. Apoi ar fi fost plecat din țară.

Cu cine ați vota la funcția de primar al municipiului Câmpulung Muscel dacă mâine ar fi alegeri locale?

  • Elena Lasconi - USR (47%, 4.173 Votes)
  • Georgică Mădulărea - PSD (34%, 3.001 Votes)
  • Andrei Dobrescu - AUR (10%, 860 Votes)
  • Norris Măgeanu - PNL (6%, 494 Votes)
  • Gabriel Marcu - Forța Dreptei (4%, 312 Votes)

Total Voters: 8.840

Loading ... Loading ...

Misiune imposibilă pentru cei care îl caută pe Zoltan Sorin Ștefan în barajul de la Dragoslavele

Trupul lui Sorin Ștefan Zoltan a fost căutat astăzi în apele lacului de acumulare de la Dragoslavele cu ajutorul unui sonar inteligent. La un moment dat, aparatul a indicat prezența unui corp la 9 metri adâncime. Scafandrii nu au găsit însă nimic, pentru că în apă vizibilitatea era 0. Pe surse am aflat că scafandrii au rămas fără oxigen, iar trupul acestuia a fost identificat unde se varsă apa din baraj, înfipt în mâl.

Se pare că omul intrase în conflict și cu rudele femeii. Anchetatorii au făcut verificări acasă la el, au încercat să-i localizeze mașina și telefonul, să afle ce tranzacții bancare a făcut în ultima vreme.
Pe raza comunei Dragoslavele continuă căutările, în vederea găsirii cadavrului.
După două zile de căutări cu câini de avalanșă și câini polițiști, salvamontiștii și jandarmii nu au reușit să descopere trupul bărbatului de 53 de ani a cărui mână a fost găsită într-o zonă împădurită, pe drum.

@ziaruldinmuscel

#ziaruldinmuscelro #ziaruldinmuscel #dragoslavele

♬ Creepy Violins – Apollo Nove

Ziarul din Muscel a lansat canalul de WhatsApp. Abonează-te GRATUIT și vei primi cele mai importante știri ale zilei

Pentru a accesa canalul , ai link-ul AICI. Așa că lectură plăcută și promitem să te ținem la curent cu pulsul lumii în care trăim.

În sat, povestea le-a dat fiori oamenilor. Spun în zonă apar persoane dubioase și nimeni nu mai are curaj să iasă din casă.
Polițiștii s-au dus și la primăria din Dragoslavele să verifice imaginile camerelor de supraveghere din comună.

Mâine, căutările vor fi reluate. Anchetatorii speră să găsească trupul neînsuflețit. Se pare că acesta ar fi blocat undeva unde se varsă apa din barajul respectiv. Unii spun că ar putea fi în mâl, iar în locul respectiv unde indică și sonarul, și unde s-a și căutat, este greu de acționat.

Ultimele Știri

Argeș. Reținut pentru că a spart un magazin. După ce și-a luat ce a vrut a dat foc…

Argeș. Reținut pentru că a spart un magazin. După ce și-a luat ce a vrut a dat foc... Luni în...

Alte știri din aceeași categorie