35.2 C
Campulung Muscel
vineri, 12 iulie, 2024

Misiunile și rezultatele jandarmilor argeșeni în minivacanța de 1 decembrie

Alte Știri

În perioada 27 noiembrie – 01 decembrie 2021, jandarmii argeșeni au executat misiuni specifice în scopul menținerii unui climat de ordine și siguranță publică în zone aglomerate, piețe, târguri sau în alte zone de interes operativ, în apropierea lăcașelor de cult, cu ocazia sărbătorii religioase Sf. Apostol Andrei, și Zilei Naționale a României. În urma acțiunilor desfășurate au fost aplicate 76 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 23750 de lei.

În data de 27 noiembrie, jandarmii au depistat în interiorul unei agenții de pariuri, un bărbat în vârstă de 26 de ani din comuna Mărăcineni care nu deținea certificat verde. În urma verificărilor efectuate, jandarmii au descoperit și faptul că acesta trebuia să se afle în carantină la domiciliu, ca urmare a sosirii sale din Germania. În această situație bărbatul a fost sancționat contravențional cu amenzi în valoare de 1500 de lei.

Aceeași situație au descoperit jandarmii în data de 28 noiembrie, în aceeași locație. De data aceasta era vorba de un bărbat 24 de ani din Mioveni, care la rândul său nu deținea certificat verde și trebuia să se afle în carantină la domiciliu ca urmare a sosirii din Franța. Jandarmii i-au aplicat bărbatului două sancțiuni contravenționale în valoare de 1500 de lei.

Ambele situații au fost comunicate Direcției de Sănătate Publică Argeș în vederea dispunerii măsurilor suplimentare.

Ultimele Știri

O farmacie a publicat lista cu medicamentele care pot da un test FALS POZITIV pentru consum de substanțe ilicite

O farmacie a publicat lista cu medicamentele care pot da un test FALS POZITIV pentru consum de substanțe ilicite....

Alte știri din aceeași categorie