33.5 C
Campulung Muscel
vineri, 12 iulie, 2024

Moment emoționat al zilei! Premierea olimpicilor în gara din Câmpulung

Alte Știri

Momentul cel mai emoționant al zilei: premierea a 5 elevi olimpici din Câmpulung. Le recunoaștem munca și meritele! Vom face asta în tot Argeșul!, a declarat președintele PNL Argeș, Alina Gorghiu.

Moise Ștefania, clasa a XII-a, Premiul II, la olimpiada de Logică și Argumentare, Liceul Teoretic Dan Barbilian. Vârsta de 18 ani, olimpică în anii anteriori la franceză. Media 10 la Bacalaureat 2023. Profesor coordonator Deaconu Florin.

Bunoiu Dragoș, de la Școala Gimnazială Nanu Muscel. Elev în clasa a VI-a, vârsta 13 ani, mențiune la geografie. A avut și alte premii la concursuri naționale la matematică și geografie. Profesor coordonator Bădițescu Dalina.

@ziaruldinmuscel

#ziaruldinmuscel #ziaruldinmuscelro

♬ sunet original – Ziarul din Muscel

Bălăceanu Cristian, locul I, Colegiul Tehnic Câmpulung, clasa a XII-a, fabricarea produselor din lemn, 18 ani, profesor coordonator Suseanu Ioana.

Moment emoționat al zilei! Premierea olimpicilor în gara din Câmpulung

Istrate Alexandra, mențiune, Colegiul Tehnic Câmpulung, clasa a XII-a, fabricarea produselor din lemn, vârsta 18 ani, profesor coordonator Suseanu Ioana.

Vasile Patrick, olimpiada națională de franceză, clasa a VII-a, Școala Gimnazială Sfântul Iacob, pasionat și de biologie și chimie, dorește să devină medic. Profesor coordonator Ioana Popescu.

Duminică, în centrul atenției a fost un loc în care s-au intersectat drumurile multor musceleni. Un loc, din păcate, aflat în moarte clinică: GARA. Trenul rămâne în orice colț al lumii un mijloc de transport folosit frecvent și accesibil oamenilor și așa trebuie să fie și la noi.
Tot duminică au fost răsplătite eforturile a cinci elevi câmpulungeni premiați la olimpiadele naționale de către ministrul Alina Gorghiu, ministrul Adrian Veștea, Norris Mageanu, Bogdan David și Cristi Crețu într-un loc atipic: PERONUL Gării Câmpulung de unde au plecat mulți tineri spre a-și îndeplini idealurile.
Suntem mândri de copiii noștri! Felicitări Ștefania, Alexandra, Dragoș, Cristian și Patrick! Felicitări profesorilor coordonatori! Gara este locul de unde plecăm și mai devreme sau mai târziu, ne întoarcem acasă!, a scris Nicolae Zaharia pe pagina sa de socializare.
Ultimele Știri

O farmacie a publicat lista cu medicamentele care pot da un test FALS POZITIV pentru consum de substanțe ilicite

O farmacie a publicat lista cu medicamentele care pot da un test FALS POZITIV pentru consum de substanțe ilicite....

Alte știri din aceeași categorie