20.2 C
Campulung Muscel
luni, 2 octombrie, 2023

Șofer prins în Argeș cu mașina plină de droguri

Alte Știri

Șofer prins în Argeș cu mașina plină de droguri. Polițiștii Brigăzii pentru Combaterea Criminalității Organizate Pitești, împreună cu un procuror din cadrul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești, au continuat cercetările în cadrul unui dosar penal. Acesta întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri și au reținut un bărbat, de 39 de ani, din București.

La data de 22 august a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Drăganu au depistat, în trafic, pe DN 7, în localitatea Drăganu, un autoturism, condus de bărbatul, de 39 de ani, din București.

Șofer prins în Argeș cu mașina plină de droguri

În urma controlului efectuat asupra autoturismului, au fost descoperite droguri de risc. Dar și de mare risc, respectiv cantități de cannabis, ecstasy și metonitazene (opioid). Toate ascunse în trusa medicală aflată în portbagaj. Precum și instrumente pentru cântărire și porționare (cântar, grinder).

Totodată, în urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a constatat faptul că bărbatul figura sub măsura controlului judiciar, ca urmare a săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest și drugtest, rezultatele fiind negative.

Întrucât bărbatul prezenta un comportament specific consumului de substanțe psihoactive, a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate probe biologice.

Cercetările au fost preluate de polițiștii Serviciului Antidrog din cadrul B.C.C.O. Pitești, iar bărbatul a fost condus la sediul D.I.I.C.O.T., pentru audieri.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore. Urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Argeş. Cu propunerea de arestare preventivă a bănuitului, pentru 30 de zile.

Ultimele Știri

Anunț important din partea APĂ CANAL 2000

S.C. APĂ CANAL  2000  S.A.  aduce la cunoștință utilizatorilor care sunt potențiali poluatori prin natura activităților desfășurate și implicit...

Alte știri din aceeași categorie