3.5 C
Campulung Muscel
miercuri, 28 februarie, 2024

„Nanu Muscel”, singura şcoală cu ludotecă din Argeş

Alte Știri

De Ziua Internaţională a Educaţiei, Şcoala Gimnazială „Nanu Muscel” a inaugurat o ludotecă. Aceasta este singura din judeţul nostru la nivel de instituţie de învăţământ, iar elevii şi cadrele didactice care îşi vor desfăşura activitatea aici vor avea parte de un proces educativ mult mai special.

În fiecare an, pe data de 5 octombrie se sărbătoreşte ziua internaţională a educaţiei. Ca să marcheze şi această  zi, şcoala Gimnazială „Nanu Muscel” a inaugurat o ludotecă, adică o colecție de jucării și jocuri sau o bibliotecă de jocuri electronice,  la etajul II al instituţiei de învăţământ. Şi nu vorbim aici de orice ludotecă, ci de singura ludotecă aflată într-o şcoală, la nivelul judeţului Argeş.

Prinn sprijinul asociaţiei Creativ, un program ce susține activitati în domeniul social și al educației nonformale și informale a putut fi înfiinţată această ludotecă, printr-o clasă unde se educă cu spirit ludic și se stimulează dorința de descoperire.

Orele de muncă la ludotecă nu au fost uitate atât de cei de la Nanu Muscel cât şi de asociaţia implicată.

Nu întâmplător, asociaţia a ales să realizeze acest spaţiu la Şcoala Gimnazială „Nanu Muscel” din Câmpulung. Instituţia de învăţământ a fost aleasă dintre trei şcoli din Municipiu, asta datorită implicării active a cadrelor didactice.

Ultimele Știri

Argeș. Reținut pentru că a spart un magazin. După ce și-a luat ce a vrut a dat foc…

Argeș. Reținut pentru că a spart un magazin. După ce și-a luat ce a vrut a dat foc... Luni în...

Alte știri din aceeași categorie