Cu ce partid votați la alegerile parlamentare, din 6 decembrie?

PSD
PNL
USR PLUS
PRO ROMANIA SOCIAL - LIBERALĂ
PMP

Nicolae Dumitrescu: ,,Consiliul Local din ultimii 4 ani s-a bazat pe contre și gâlceavă”
Nicolae Dumitrescu: ,,Consiliul Local din ultimii 4 ani s-a bazat pe contre și gâlceavă”

Nicolae Dumitrescu: ,,Consiliul Local din ultimii 4 ani s-a bazat pe contre și gâlceavă”

Fostul consilier local din partea PSD, invitat în cadrul unei emisiuni la postul Super TV, moderată de Ioana Ștefan a făcut bilanțul activității Consiliului Local în ultimii 4 ani. Și a ajuns la concluzia că dacă lucrurile ar fi stat altfel, probabil PSD-ul nu ar fi pierdut alegerile cu un astfel de scor ce a fost și va fi aspru sancționat la nivel de județ.

,,Consiliu Local în general s-a bazat pe contre și gâlceavă, opoziția a încercat să blocheze inițiative ale administrației locale doar din dorința de a fi Gică contra.

Poate și administrația Târoiu a greșit în sensul că nu a încercat să colaboreze cu consilierii locali ai PNL.

Țâroiu și o parte din consilierii locali care nu au pus întrebări și au acceptat orice inițiativă a primarului, chiar dacă au fost proaste au avut votul asigurat cu cei 10 ai PSD și mai erau 3 care votau tot cu PSD. Deci era o majoritate confortabilă. Eu care am încercat să îi pun întrebări primarului Liviu Țâroiu, pentru câmpulungeni am fost catalogat ca anti PSD.

Consiliu Local nu și-a făcut bine datoria datorită lipsei de dialog, ședințele publice erau de râs fiind televizate.

Jumătate din timpul ședinței se stătea de ceartă, în foarte multe rânduri administrația era nepregătită se uitau unii la alții, primarul la secretar, la directorul economic la jurist.

Bogdan David le punea întrebări și nu știau să răspundă. Proiectele de hotărâre erau introduse cu câteva ore înainte de ședință”, a declarat fostul consilier local, Nicolae Dumitrescu.

About The Author

Related posts