18.5 C
Campulung Muscel
duminică, 28 mai, 2023

Noul model lansat de constructorul de la Mioveni pare a fi perfect pentru gropile din România

Alte Știri

Noul model lansat de constructorul de la Mioveni pare a fi perfect pentru gropile din România.

În urmă cu două zile, prezentam într-un articol lansarea celui mai nou model de la Dacia. Noua versiune dedicată transportului de marfă, Dacia Cargo. Pentru că modelul electric Spring promite multe. Și pare a fi la mare căutare printre cei care doresc o autoutilitară ecologică.

Noul model lansat de constructorul de la Mioveni pare a fi perfect pentru gropile din România

Noul model de mașină este disponibil însă doar pe anumite piețe auto din Europa, fără a fi încă lansat și în România. Reprezentanții companiei au susținut un comunicat de presă în care au prezentat într-un mod detaliat cum s-au situat vânzările de-a lungul anului 2022 în ceea ce privește modelul Spring. Dezvăluind totodată și lansarea celei mai noi versiuni de transport marfă a modelului electric de oraș.

Din păcate pentru români, noul model de la Dacia nu va fi disponibil și în România. Ci doar pe anumite piețe auto europene, însă nici aceste țări nu au fost încă specificate. Un lucru concret este faptul că Dacia Spring Cargo nu va putea fi cumpărat la noi în țară.

Noul model de la Dacia poate fi achiziționată cu o anumită configurație direct din fabrică. De asemenea, clienții existenți deja ai versiunii Spring obișnuite își pot transforma vehiculul în varianta Cargo cu ajutorul Renault Qstomize.

În comparație cu versiunea obișnuită, varianta Spring Cargo a renunțat la bancheta din spate, iar în spatele scaunelor șoferului și al pasagerului din dreapta este montată o grilă despărțitoare. Capacitatea maximă a automobilului ajunge astfel la 1000 de litri, putând transporta marfă de până la 350 de kilograme greutate.

În ceea ce privește motorizarea la Spring Cargo, aceasta rămâne aceeași, fiind vorba despre un motor electric cu o putere maximă de 45 de cai.

În regim urban, autonomia acestuia este de 305 kilometri, în timp ce în cazul consumului mixt, aceasta este de 230 de kilometri. În prezent nu există nicio fotografie cu acest model de la Dacia.

Ultimele Știri

Câmpulungul luat la pas de mascați și procurori. Dubele au împânzit orașul!

Câmpulungul luat la pas de mascați și procurori. Dubele au împânzit orașul! Joi, când creştinii ortodocşi sărbătoreau Înălţarea Domnului...

Alte știri din aceeași categorie