10.7 C
Campulung Muscel
joi, 30 mai, 2024

Nu a vrut sex ca-n filme, şi a luat bătaie!

Alte Știri

O femeie trecută de prima tinereţe din localitatea Aninoasa, a ajuns la spitalul din Câmpulung după ce a fost bine altoită de iubitul ei. Mioara V. are 51 de ani nu a fost căsătorită niciodată, iar cum i-a plăcut viaţa, nu a ratat nimic din ce-i apărea. Pe la 49 de ani, aceasta povesteşte că i-a apărut marea dragoste, un bărbat cu un an mai mic decât ea: „E cu un an mai mic. Când ne-am întâlnit nici nu ştiam că o să fie aşa de bine, am încercat aşa ca oamenii mari, nu cu întâlniri şi poveşti, ne-am văzut, am făcut amor, şi am rămas împreună. Am trăit bine doi ani cu el, ne-am distrat ca la 17 ani, nu ne-am refuzat nimic unul altuia. Acum nu ştiu ce să mai zic…”.

Mioara spune că omul i-a cerut să facă amor şi a pus-o să se uite întâi la un film, pentru ca apoi să pună şi ei în practică ce văd acolo: „M-a pus să mă uit la fel de fel de poziţii şi apoi să fac şi eu la fel. Nu mi-am dat acordul şi l-au apucat nervii, a zis că am făcut sex cu altul până când a ajuns el acasă. I-am spus că nu e aşa şi că de fapt nu pot să fac ce am văzut în film că nu sunt prostituată. Când m-a auzit a început să urle şi să mă bată că nu îi satisfac dorinţele sexuale. Ce să mă mai feresc de pumnii lui că mi-a dat de am rămas lată. Cum să fac eu ce mi-a pus el în film? Nici nu mă gândesc, nici acum că m-a bătut nu fac. Era groaznic, alea iau bani pe aşa ceva, mie nu îmi da bani să suport…”, spune Mioara.

Pe de altă parte femeia spune că nu s-ar despărţit de bărbatul ei că altul nu crede că mai poate găsi, iar singura nu poate trăi. Aşa că după ce va fi externată îşi va relua relaţia cu iubitul bătăuş.

Ultimele Știri

ARGEȘ. Până la sfârșitul săptămânii are loc o manifestare unică în peisajul teatral românesc

ARGEȘ. Până la sfârșitul săptămânii are loc o manifestare unică în peisajul teatral românesc. Este vorba despre Festivalul Internațional...

Alte știri din aceeași categorie